reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej :)
ja dzis po wizycie, wszystko ok. :)
27+5 dni dziewczynki waza 883g i 928g ;)
obie glowkami w dol :)
Super duze juz sa :) ale na główki sie na razie nie nastawiaj bo sie jeszcze wiele razy moga obrocic :p

Moi jeszcze sa mali i maja sporo miejsca na wyglupy. Ostatnio w pn. gin ich podgladal na szybko co sie dzieje to byli na zakladke ;) jeden glowe prawie w kroku drugiego, nogi za plecami jakies dzikie pozy przyjmują ;)

Super duze juz sa :) ale na główki sie na razie nie nastawiaj bo sie jeszcze wiele razy moga obrocic :p

Moi jeszcze sa mali i maja sporo miejsca na wyglupy. Ostatnio w pn. gin ich podgladal na szybko co sie dzieje to byli na zakladke ;) jeden glowe prawie w kroku drugiego, nogi za plecami jakies dzikie pozy przyjmują ;)

ja sie nastawiam na 3 cesarke wiec jak dla mnie calkiem niepotrzebnie sie przekrecaly ;)

No tak :) wazne zeby zdrowe rosly. To Ty juz jakos na poczatku września je powitasz na swiecie?

z tym moim zakreconym lekarzem to ja do konca nie wiem....:p mowil mi kiedys ze ciecie 37-38 tydzien, a 38 tydzien wypada mi 1 wrzesnia wiec chyba byloby najlepiej na poczatku wrzesnia, zeby wage mialy, bo ja nienawidze szpitali i zawsze na drugi dzien po cc to bym najlepiej do domu poszla, chocby pieszo :D :p

z tym moim zakreconym lekarzem to ja do konca nie wiem....:p mowil mi kiedys ze ciecie 37-38 tydzien, a 38 tydzien wypada mi 1 wrzesnia wiec chyba byloby najlepiej na poczatku wrzesnia, zeby wage mialy, bo ja nienawidze szpitali i zawsze na drugi dzien po cc to bym najlepiej do domu poszla, chocby pieszo :D :p
A wiesz jaka wage musza mieć zeby szybko wypisali? Moj mowil ze dla blizniat 2200 to juz sie uwaza za donoszone. Ale nie wiem czy to znaczy ze takie male wypisuja, czy musza do tych 2500 chociaz siedziec w szpitalu?

reklama
Ja po wczorajszej wizycie u gina jestem pozytywnie nastawiona :) Powiedział, że jak wszystko (szyjka) będzie trzymać, tak jak trzyma do dzisiaj, to może i do terminu z OM dotrwam. No i jako, że panny ułożone główkowo, to jest spora szansa, że dadzą mi urodzić naturalnie, jak się uprę i nie będzie zagrożenia dla życia dzieci i mojego. Następna wizyta za tydzień i będziemy się umawiać na KTG.

Do góry