Aniutek89
Fanka BB :)
Dzięki, szukam wśród używanych i może coś się uda kupić :-)A może ktoś używaną na allegro wystawił? Tam najszybciej można znaleźć książki, któych nigdzie indziej nie ma.
Fajnie, że pomogłam :-) no właśnie przeszukałam Olxa i może coś kupię :-)@Aniutek89 to ja chyba pytałam Na OLX jest pełno tego, zerknij. Ja już jedną w mojej miejscowości wyhaczyłam. Dzięki za tytuły, chętnie wypróbuję.
Ja mniej więcej wiem co mi się przydało, a co mniej, ale nie mam w ogóle ciuszków na 50-56. No i nic dla chłopca. Butelki będę potrzebować, sterylizator chyba (ale jeszcze się waham), wózek mam wybrany, drugie łóżeczko potrzebować będę, bujaczek, trochę tego się zbiera mimo wszystko. Mam nadzieję, że fotelik uda nam się pożyczyć, bo rzecz jasna mamy jeden. Listę już robię
Od kilku dni męczą mnie coraz mocniejsze skurcze. Wczoraj tak się tym zestresowałam, że do północy torbę pakowałam :-) mam nadzieję, że to tylko takie skurcze przygotowujące i że nie przygotowują mnie do porodu w najbliższym czasie, bo jeszcze za wcześnie
@Agulula111 a jak Twoje skurcze? Chyba jeszcze nie urodziłaś? ;-)
@E W E L I N A Jak się czujesz? Już niedługo masz wizytę, ciekawe ile Twoje bąble ważą :-)