W pon mam usg prywatne aby jeszcze znac opinie innego lekarza ale ta pani doktor nie zajmie sie mna w razie jakby ten scenariusz sie potwierdzil bo mowi ze musze szukac specjalisty.Jak 30 maja? Żartujesz chyba. Koniecznie poszukaj lekarza w Twojej okolicy, nawet przez internet, możę dziewczyny tutaj pomogą. Skąd jesteś? Może jakaś mama jest z okolić i coś podpowie?
Musisz poszukać lekarza z doświadczeniem w prowadzeniu ciąż mnogich, w takiej sytuacji też i szpital musi być referencyjny (tak mi mówił ostatnio ginekolog, jak sobie rozmawiałam z nim na temat mojego ostatniego USG i widzimisię pani doktor która to badanie robiła i ładnie zestresowałą). Co do jajowości dzieci, to Twoje na bank są jednojajowe, ja mam ciążę 2k2o i jeśli moje dziewczynki po porodzie okażą się bardzo do siebie podobne, to i tak testy genetyczne pokażą czy są dwu czy jednojajowe, bo tak, to żadne USG mi tego nie powie.
A ta wizyte w maju mam wlasnie w tej poradni specjalistycznej do ktorej dostalam skierowanie.
Jezeli ktoras z was ma jakies rady gdzie mam sie udac.. to bardzo prosze.
Ogolnie jestem zalamana (( lekarz mi powiedzial w czwartek ze dobry scenariusz to porod w 32 tyg....masakra jakas ;(
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom