reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Tak u mnie pokoik stoi i czeka na dzieciaczki [emoji4] w zeszłym tyg przyszły imiona na ścianę i to była ostatnia rzecz do zrobienia teraz pokoik zamknięty i za dwa tygodnie przyjmie swoich lokatorów [emoji5]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
cudnie :) foteczka plissss, ja napisny na ściane robie sama :) własnie w tym tyg bede sie bawić :)

reklama
cudnie :) foteczka plissss, ja napisny na ściane robie sama :) własnie w tym tyg bede sie bawić :)
1511796146-a0ce29ca005906f0-aaaaaa.jpeg
1511796155-d9395cadb76ad543-aaaaaa.jpeg
1511796179-a815ff72c1ba3df9-aaaaaa.jpeg
1511796192-f5e54a75c469ffc3-aaaaaa.jpeg
1511796203-6366a5cdae6b3713-aaaaaa.jpeg
1511796236-a1047b69c84aa736-aaaaaa.jpeg

@Mea1989 a byłaś w tym szpitalu, w którym chcesz rodzić? masz listę od nich co musisz mieć? bo zazwyczaj szpitale dają liste rzeczy, które wymagają do porodu, albo na stronie szpitala poszukaj i dowiesz sie czy te rozki trzeba czy nue tzreba, ja byłam zszokowana ze są obowiązkowe...jak rodziłam pierwsza córkę ( w innym szpitalu) to nie było takiego wymogu, a w tym szpitalu muszą być, widziałam ze każde dziecko tam było opatulone w rożku, dlatego ja kupiłam takie cieńsze raczej, z wkładką z gryki ale jednak cieńsze.
No właśnie nie byłam. Na stronie nic konkretnego nie jest napisane. Będę musiała jechać i się o wszystko wypytać a w środę też zapytam się mojej ginekolog bo ona w tym szpitalu tez pracuje.

No właśnie nie byłam. Na stronie nic konkretnego nie jest napisane. Będę musiała jechać i się o wszystko wypytać a w środę też zapytam się mojej ginekolog bo ona w tym szpitalu tez pracuje.
To lekarz pewnie Ci powie. Mój mi dzis właśnie powiedział co jest w szpitalu, co dostanę w szpitalu a co muszę mieć swojego

dziewczyny, macie juz pokoje dzieciaczków urządzone i przygotowane na ich przyjscie? u nas jeszcze malowanie za 2-3tyg i małe przemeblowanie, ale generalnie chce jeszcze przed swietami mieć już wszytsko dopięte łóżeczka rozłożone, pościele poprane i poukładane wszystko na swoim miejscu :)
Pranie i prasowanie mam zakończone. Teraz walczę z mężem, żeby złożył drugie łóżeczko bo na razie jest tylko jedno złożone, to bym już wszystko w dolnych szufladach poukładała tak jak trzeba i bym miała spokój a tak co cały czas patrzę na pudło kartonowe pod ścianą :D

Pewnie długo Cie nie potrzymaja i szybciej uściskasz maluchy
emoji4.png

Dzięki shamel i adunnnia :* Mam taką nadzieję, ale zobaczymy. Stres juz się pojawił i mysle ze bedzie towarzyszyl do konca. Powiedziała że najdłużej tydzień poleżę i cc jeśli wszystko będzie dobrze ze mną i maluchami.

@nemeyeth ja tak przeżywam, a Ty biedna Leżysz tam już tyle czasu i dzielnie się trzymasz, zuch dziewczyna :)

reklama
Do góry