reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

@Mea1989 witaj w klubie! Mi też cały czas jest gorąco - ostatnio było tak zimno na dworze, a ja miałam kaloryfery pozakrecane i bez skarpetek leżałam na łóżku nie przykryta kołdrą, bo tak mi ciepło było.
A najlepsze jest to, że przed ciążą byłam okropnym zmarzluchem :D
Mam dokładnie to samo, a kiedyś było mi wiecznie zimno. Mąż mnie nie poznaje;)

reklama
Ale miałam ciężką noc :o Najpierw nie mogłam zasnąć, a później budziłam się chyba co 15 minut, bo mnie bolała ciągle któraś noga.Wtedy przewracałam się na drugi bok i oczywiście bolał mnie przy tym brzuch. Do tego mąż i kot chrapali w najlepsze :D
Mam nadzieję, że w dzień odeśpię. Trudno mi zasnąć bo coraz częściej myślę o moich dziewczynkach i tak bardzo się cieszę, że będą z nami już tak niedługo :biggrin2: Wiem, że nie będzie lekko, każdy mnie straszy jak to moje życie legnie w gruzach a ja jestem taka szczęśliwa, że to bliźniaczki :p Z resztą nie muszę Wam tego tłumaczyć, bo pewnie doskonale wiecie o co mi chodzi.
Ściskam Was mocno dziewczyny i życzę super miłego dnia :* :)

Ale miałam ciężką noc :o Najpierw nie mogłam zasnąć, a później budziłam się chyba co 15 minut, bo mnie bolała ciągle któraś noga.Wtedy przewracałam się na drugi bok i oczywiście bolał mnie przy tym brzuch. Do tego mąż i kot chrapali w najlepsze :D
Mam nadzieję, że w dzień odeśpię. Trudno mi zasnąć bo coraz częściej myślę o moich dziewczynkach i tak bardzo się cieszę, że będą z nami już tak niedługo :biggrin2: Wiem, że nie będzie lekko, każdy mnie straszy jak to moje życie legnie w gruzach a ja jestem taka szczęśliwa, że to bliźniaczki :p Z resztą nie muszę Wam tego tłumaczyć, bo pewnie doskonale wiecie o co mi chodzi.

Ja dziś w miarę dobrze spałam raz się obudziłam na siusiu a potem spałam dalej... nawet brzuch mnie tej nocy nie bolał jedynie właśnie ten dyskomfort przy obracaniu się z boku na bok. Też się cieszę że już za niedługo będę mogła przytulić moje bobaski - wiem że będzie ciężko przy jednym dziecku jest trudno a co dopiero przy dwójce naraz ale jestem szczęśliwa... Oby teraz dotrwać do terminu który założy lekarz i będzie gitara he he :-)
Miłego dnia dziewczynki :-D

@Ola__28.12 po takiej nocy drzemki w ciągu dnia wskazane ;) Ja na szczęście dobrze spałam - przebudziłam się raz na siku, a potem obudziłam się po 8 bo obudziło mnie moje własne chrapnięcie :D Ja pewnie też za kilka tygodni nie będę mogła spać z emocji bo będę przeżywać, że lada moment maleństwa będą na świecie. Pewnie każda z nas ma podobnie :tak:
Miłego dnia wszystkim :-*

Mam nadzieję, że w dzień odeśpię. Trudno mi zasnąć bo coraz częściej myślę o moich dziewczynkach i tak bardzo się cieszę, że będą z nami już tak niedługo :biggrin2: Wiem, że nie będzie lekko, każdy mnie straszy jak to moje życie legnie w gruzach a ja jestem taka szczęśliwa, że to bliźniaczki [emoji14] Z resztą nie muszę Wam tego tłumaczyć, bo pewnie doskonale wiecie o co mi chodzi.
U mnie taka sama dzisiaj nocka... Ostatnia godzina która pamiętam to 3.15 [emoji15] [emoji33] naszczescie mąż dziś nie chrapać ale pies tak.... Potem tak jak Ty co chwila pobudka a o 7 oczy jak 5 zł i spać się już nie chciało teraz chodzę jak zombie...

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Ja dziś w nocy też tylko jedno siku i spałam aż budzik nie zadzwonił. Codziennie wstaję o 6.30 razem z mężem. A to i tak pół godziny dłużej niż wstawałam jak chodziłam do pracy :D
Wczoraj do późna oglądałam łóżeczka i pościele na allegro i nie mam pojęcia na co się zdecydować żeby było dobrze, ładnie i tanio.... tak chyba się nie da.
Dziś zapisałam się znowu do endokrynologa, wizytę mam na czwartek, zobaczymy co mi powie tym razem.

Hej :)
Ja dziś w nocy też tylko jedno siku i spałam aż budzik nie zadzwonił. Codziennie wstaję o 6.30 razem z mężem. A to i tak pół godziny dłużej niż wstawałam jak chodziłam do pracy :D
Wczoraj do późna oglądałam łóżeczka i pościele na allegro i nie mam pojęcia na co się zdecydować żeby było dobrze, ładnie i tanio.... tak chyba się nie da.
Dziś zapisałam się znowu do endokrynologa, wizytę mam na czwartek, zobaczymy co mi powie tym razem.
Mi się udało kupić łóżeczka w bardzo dobrej cenie z materacami, pościelami z wypełnieniem, ochraniaczami i jeszcze podusie do wóka były gratis. Placilam 345zł za jeden taki komplet.Jestem bardzo zadowolona, bo są takie jakie chciałam. Tyle że sporo czekałam bo az 14 dni roboczych. Mogę podać namiar jeśli chcesz:)

Tak wyglądają. Są zupełnie zwykłe białe.

Załączniki

• 20171106_110722.jpg
    20171106_110722.jpg
    503,2 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry