reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A żeby dodać zdjęcie ja zaznaczam wyślij plik i wybieram zdj z telefonu. Pewnie są jakies inne sposoby, ale ja znalazłam tylko ten:)
@Alina1987 mi właśnie opcja wyślij plik nie działa :-( i myślałam, że to może na komórce tak jest albo że się wysyła jakoś inaczej. Jak wybieram "wyślij plik" pokazuje mi się komunikat "żadna z aplikacji nie może wykonać tej czynności"

Hej dziewczyny, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze u Was :) u mnie w czwartek zaczyna się 20 tc (19+0) i martwi mnie ze nadal nie czuje ruchów dzieci :( w którym tygodniu ciąży wy czulyscie ruchy swoich dzieci?
Ja poczułam pierwsze ruchy na początku 16 tyg. Ale jestem bardzo szczupła i pewnie to dlatego. Nie ma żadnej reguły, więc spokojnie. Jeszcze będziesz marzyć żeby się trochę uspokoiły[emoji4] [emoji6]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Ja po usg i badaniu,dzidziusie Ok,szyjka 29mm ale zamknięta i idziemy dziś do domu,jupiii. Mam mała bakterie w moczu i tez może przez to takie nieprzyjemne uciskanie na pęcherzu plus dziewczynki naciskają,ale dostanę leki na to i w domu będę brać plus rozkurczowe,które do 37 tyg mam brać. Ja wizytę za 2 tyg teraz mam w 36. Mam nadzieje,ze wytrzymamy do 37 a może nawet 38 :) ładne brzuszki! Miłego dzionka :happy:
No to super. Zawsze w domu to inaczej[emoji9] [emoji9]

cześć dziewczyny,

wróciłam własnie z badania dziewczynki są niemalże idealnej wielkości 2% różnicy :) kolejna wizyta za 2 tyg, a jutro znowu mocz, krew i reszta;/ trzymajcie kciuki zeby było ok :)
Super, ze taka mała różnica. Kciuki za badania [emoji9] [emoji9]

cześć dziewczyny,

wróciłam własnie z badania dziewczynki są niemalże idealnej wielkości 2% różnicy :) kolejna wizyta za 2 tyg, a jutro znowu mocz, krew i reszta;/ trzymajcie kciuki zeby było ok :)
O to jutro obie będziemy przebadane, też idę na morfologię itd. trzymam kciuki, oby tym razem nie wyszło u Ciebie nic w moczu. Super, że na badaniu wszystko ok i dziewczynki równo rosną:)

Ja mam teraz wizyty co 2 tyg i się cieszę, bo chociaż wiem co tam się dzieje u Maluchów.

Ja będę rodzić przez cc. Mój lekarz powiedział, że jeśli się uprę to mogę próbować sn, ale nikt nie da mi gwarancji, że drugie też będzie sn. I może dojść do sytuacji, że gdy pierwszy będzie się rodził u drugiego Szkraba może się odkleić łożysko co zagraża życiu dziecka i mojemu ze względu na krwotok. Tak więc nawet nie biorę pod uwagę sn. Poza tym jestem pierworódką . U nas dodatkowo Synek jeszcze nie zdecydował czy wygodniej mu główką w dół, czy do góry [emoji4][emoji4]

A to my 33 tyg 6 dni[emoji7][emoji7]
1509373580-0dcfdf865197fdfd-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry