reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

hej kobietki:)
Jedynka daj jesli mozesz namiary na ta apteke- tez wlasnie te zakupy mnie czekaja:))jak to nie trzeba placic za przesyłke?
Ayla1 mam nadzieje ze mnie nie zapamietasz zle i nie powiesz z ta Justella nie gadam,ale twoje imionka wydaja mi sie takie zbyt nietypowe.nie wiem czy dobrze robie to piszac,ale ktorys raz juz pytasz-a mysle ze kazdy chcialby dostac szczera odpowiedz bo o to chodzi.Leonard ostatecznie mogłoby dla mnie byc,ale juz chyba wolalabym Leon:)Joachim natomiast zbyt dziwne dla mnie.ale naprawde to kwestia gustu i nie sugeruj sie moja wypowiedzia.u mnie na razie zdecydowani jestesmy na Frania i Kubusia i ten Franio np moim tesciom bardzo sie nie podoba,ale sie nie przejmuje:)

dzięki Justella :) mi się Franek też podoba.

reklama
Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl to jest ta apteka. odbiera sie w aptece wybranej w swoim miescie tam jest lista tych aptek, w ktorych mozna odebrac i placi sie przy odbiorze. w sumie kupilam tam sopelka (to jak frida), witaminy, i pare rzeczy dla dzieci ale nie kupilam soli fizjologicznej choc chcialam, bo jakos nie moglam sie doczytac co dla niemowlat :/. Ogolnie chyba jutro moj D. odbierze. patrzylam to smoczki z aventa sa nawet nie drogie i sporo rzeczy w dobrych cenach. fajna sprawa z ta apteka.

a mnie sie wydaje ze jak sie rodzicom imie podoba to wystarczy, jednak tak jak kiedys pisalam, sama mam imie oryginalne i latwo mi w zyciu nie jest, jak musze tlumaczyc czemu mi rodzice takie imie dali i kilka razy powtarzac bo nikt nie rozumie jak sie przedstawiam hehe.
ja wybralam proste imiona Macius i Tomus :)

Ja już też nie wiem czy skurcz czy nie skurcz, bo jak się wypinają to np z jednej strony brzucha widac plecy bądź dupeczkę, ale z drugiej strony jest miękki, jak skurcz to sały twardy, ale co jeśli oba naraz się wypinają już zgłupiałam tez z tym jutro idę do gina to też się zapytam. a spodziewam się 2 dziewczynek:) Mileny i Zuzi

Ja jeszcze nie wiem jakiej płci będą moje dzieciaczki ale jak będzie dziewczynka to też będzie miała na imię Milenka :)
razem z mężem co do imion ustaliliśmy ze mają to być imiona słowiańskie.

hej laseczki!! dziekuje wam bardzo!
jestem jeszcze w szpitalu ale mamy sie dobrze wszyscy 3 :) odezwe sie po poworcie, w kazdym badz razie najwazniejsze ze chlopaczki juz sami oddychaja, zaczeli tez jesc i lekarze sa bardzo dobrej mysli! 3majcie sie brzuszki!!!!!!!! i wasze maluszki!!!!!!!!

hej laseczki!! dziekuje wam bardzo!
jestem jeszcze w szpitalu ale mamy sie dobrze wszyscy 3 :) odezwe sie po poworcie, w kazdym badz razie najwazniejsze ze chlopaczki juz sami oddychaja, zaczeli tez jesc i lekarze sa bardzo dobrej mysli! 3majcie sie brzuszki!!!!!!!! i wasze maluszki!!!!!!!!

Super że już dochodzicie do siebie, a my się staramy w trójpaku trzymać :) pozdrawiamy

reklama
Mam takie może trochę głupie pytanie ale zawsze jak mam niedługo wizyte u doktorki to "lubię" się czymś nakręcić...

A więc od 2 tyg nareszcie czuję ruchy dzieci, czuję je z prawej strony (pionowo) i w dole brzucha (poziomo). Podejrzewam się że są ułożone jakby w kształcie litery L (tak jakoś skojarzyło mi się po ostatnim usg).
I niepokoi mnie to, że jak czuję ruchy w dole brzucha to czasem mam wrażenie jakby coś zaraz miało mi dołem wylecieć i nie wiem czy to takie ma być uczucie czy cos się dzieje niepokojącego.
Czy któraś z Was też miała takie odczucia i czy to nie znaczyło nic złego?

Do góry