reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cami fajne maluchy :)

Dziewczynki wstawcie sobie suwaczki te które nie mają bo za dużo nas żeby spamiętać każdej termin :)

Mam pytanko do mam z tymi nieszczęsnymi skurczami: Czy Wasze brzuchy zmieniają kształt podczas takiego skurczu?

Olis ja wlasnie tez zastanawiam sie jak to jest z tymi skurczami. Moj brzuch ma wlasnie rozne ksztalty i wydaje mi sie ze to maluchy sie wypinaja i nie wiem czy to skurcz czy one powoduja takie uczucie twardosci brzucha. Musze sie chyba lekarza spytac. A jak to jest czy podczas skurczu brzuch jest twardy caly, u samej gory tez? Olis a Ty sie spodziewasz parki czy dwoch dziewczyn, bo nie moge sobie przypomniec :).
Agnieszka 1212 co u ciebie nie odzywasz sie juz z miesiac
2ania jak sie czujesz? jak z wyprawka szykujesz juz?
Lenna super te zdjecia :) ja mam tylko jednego na zdjeciu z 3d bo drugi jest chyba strasznie wstydliwy i sie nie pokazuje nigdy :)
wchodzisz w swoj profil i tam gdzie jest sygnatura wklejasz )

ja wlasnie zrobilam zakupy w aptece przez internet :) wzielam link od wrzesniowek. jutro chyba beda moje zakupy. Super sprawa z tym zamawianiem , bo a przesylke nie trzeba placic )

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny,
prawie jestem pewna imion dla swoich dzieci.Więc o ile Leonard/Leon na pewno zostaje,o tyle Joachim nie podoba się kompletnie nikomu (mówie o Rodzinie) oprócz mnie.
no i sama juz nie wiem czy to imie nie jest cudaczne za bardzo.chciałam dac imiona oryginalne,nietuzinkowe ale jednoczesnie nie za bardzo udziwnione.
Skrót od Joachima,to wg.mnie Misio :) , Jochaś,Jachimek,Achim,Chimek,Jasiu od biedy:)
Ale jakby co mam alternatywe:Eryk,Max,Antoni,Gustaw,Jan,sama juz nie wiem...

no i w sumie mam jeszcze córkę o imieniu Julia
więc

Julia,Joachim i Leonard chyba brzmi dosc dumnie ;)

a jak Wasze dzieciaki sie będą nazywac?

reklama
hej kobietki:)
Jedynka daj jesli mozesz namiary na ta apteke- tez wlasnie te zakupy mnie czekaja:))jak to nie trzeba placic za przesyłke?
Ayla1 mam nadzieje ze mnie nie zapamietasz zle i nie powiesz z ta Justella nie gadam,ale twoje imionka wydaja mi sie takie zbyt nietypowe.nie wiem czy dobrze robie to piszac,ale ktorys raz juz pytasz-a mysle ze kazdy chcialby dostac szczera odpowiedz bo o to chodzi.Leonard ostatecznie mogłoby dla mnie byc,ale juz chyba wolalabym Leon:)Joachim natomiast zbyt dziwne dla mnie.ale naprawde to kwestia gustu i nie sugeruj sie moja wypowiedzia.u mnie na razie zdecydowani jestesmy na Frania i Kubusia i ten Franio np moim tesciom bardzo sie nie podoba,ale sie nie przejmuje:)

Do góry