No wlasnie odpoczywam,zasnęłam na dwie godz prawie a teraz siedzę i oglądam tv,ale siedzieć nie mogę bo mnie te plecy bolą o dlatego coś zawsze robić muszę pomalutku już trzeba podopinac tez wszystko na ostatni guzik i potem będę odpoczywać więcejMarti92 Ty to widzę pełna para działasz, zwolnij, odpocznij chwilę. Robota nie zająć nie ucieknie
reklama
Necia0
Fanka BB :)
Ja leze i sie nie ruszam. W glowe juz dostaje, ale musze wytrwac do wtorku, zeby to moj lekarz mnie pokroil zostaly 2 dni i 13 godzin!
Trzymamy kciuki i czekamy na wieści. To już za chwilę więc dasz radę zobacz ile za Tobą
nemeyeth
@mamciachlopcow - już tylko kilka dni zostało, wytrzymasz. Ja na Twoim miejscu pewnie byłabym już bardzo podekscytowana, że lada moment będę trzymać swoje maleństwa w ramionach :-)Ja leze i sie nie ruszam. W glowe juz dostaje, ale musze wytrwac do wtorku, zeby to moj lekarz mnie pokroil zostaly 2 dni i 13 godzin!
A ja wczoraj miałam rozrywkę, bo zamiast leżeć w domu leżałam u rodzinki Szwagier wyprawiał urodziny i żebym też mogła posiedzieć ze wszystkimi przygotowali mi tam łóżko i wszyscy siedzieli przy stole, a ja leżałam obok.Fajnie było moc wyjść z domu gdzieś indziej niż do lekarza ☺
tusiaczzek1988
A ja mam wszystko już poprane teraz tylko od jutra biorę się za prasowanie. Nie mam za bardzo siły bo coś mnie strasznie uciska po prawej stronie pod łopatką :-( nie mogę siedzie ani chodzić tylko leżenie przynosi ulgę także nie wiem jak ja to wszystko poprasuje :-( a oprócz tego jeszcze te ciągłe bolące i zdrętwiałe ręce :-( oj słabo to widzę :-( ale spróbuję jutro zacząć to prasowanie... Czy któraś z Was ma też takie bóle w okolicy łopatek? Podczas siedzenia jest to ból nie do wytrzymania...
W wklejam zdjęcie z moja kolekcja do prasowania oczywiście nie jest to jeden rozmiar bo jest to od 50 do 62... ;-)
W wklejam zdjęcie z moja kolekcja do prasowania oczywiście nie jest to jeden rozmiar bo jest to od 50 do 62... ;-)
Załączniki
Mea1989
@tusiaczzek1988 Ładna kolekcja, trochę prasowania będzie
Mnie boli za każdym razem jak siedzę pod prawą łopatką. Najgorzej jest w samochodzie bo za bardzo pozycji nie można zmienić. Mi się wydaje, że jest to ból mięśnia. Pomaga jedynie położenie się na chwilę.
Mnie boli za każdym razem jak siedzę pod prawą łopatką. Najgorzej jest w samochodzie bo za bardzo pozycji nie można zmienić. Mi się wydaje, że jest to ból mięśnia. Pomaga jedynie położenie się na chwilę.
A mi dziś cały dzień brzuch twardnieje. Chciałabym już być po 36 tyg i się tak nie zamartwiac wszystkim...
@Tusiaczku no to trochę masz roboty na jutro. Ja na szczęście mam to już za sobą
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
@Tusiaczku no to trochę masz roboty na jutro. Ja na szczęście mam to już za sobą
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
No wkoncu Was nadrobilam. Dziewczyny slicznie wozki, lozeczka, ciuszki, posciele [emoji4] ja teraz troszkę sie wylaczylam z forum. Oj juz odliczam do konca z moim samopoczuciem coraz gorzej. Dzieciaczki cisną strasznie na żołądek, o bólu żeber nie wspomnie. Spac nie moge. Siedzenie to jakas masakra. Leżenie tez zalezy jak sie maluchy uloza. Ręce dretwieja...a gdzie tu tyle czasu jeszcze.
Jutro wizyta i dowiem sie ile Dzieciaczki urosly [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
No wkoncu Was nadrobilam. Dziewczyny slicznie wozki, lozeczka, ciuszki, posciele [emoji4] ja teraz troszkę sie wylaczylam z forum. Oj juz odliczam do konca z moim samopoczuciem coraz gorzej. Dzieciaczki cisną strasznie na żołądek, o bólu żeber nie wspomnie. Spac nie moge. Siedzenie to jakas masakra. Leżenie tez zalezy jak sie maluchy uloza. Ręce dretwieja...a gdzie tu tyle czasu jeszcze.
O to widzę że nie jestem sama z wizytą jutro, ja jutro mam 3 prenatalne - a tak nie dawno test ciążowy robiłam... więc nie martw się Kochana bo czas tak leci jak oszalały ;-)
reklama
adunnnia90
Oj leci leci mi tak samo czas ;-) ktory masz tydzień? Ja juz bym chciała grudzien i tulic maleństwa [emoji4]O to widzę że nie jestem sama z wizytą jutro, ja jutro mam 3 prenatalne - a tak nie dawno test ciążowy robiłam... więc nie martw się Kochana bo czas tak leci jak oszalały ;-)
Podziel się: