reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Marti92 Ty to widzę pełna para działasz, zwolnij, odpocznij chwilę. Robota nie zająć nie ucieknie ;)
No wlasnie odpoczywam,zasnęłam na dwie godz prawie a teraz siedzę i oglądam tv,ale siedzieć nie mogę bo mnie te plecy bolą o dlatego coś zawsze robić muszę :) pomalutku już trzeba podopinac tez wszystko na ostatni guzik i potem będę odpoczywać więcej

reklama
Ja leze i sie nie ruszam. W glowe juz dostaje, ale musze wytrwac do wtorku, zeby to moj lekarz mnie pokroil :) zostaly 2 dni i 13 godzin!
@mamciachlopcow - już tylko kilka dni zostało, wytrzymasz. Ja na Twoim miejscu pewnie byłabym już bardzo podekscytowana, że lada moment będę trzymać swoje maleństwa w ramionach :-)

A ja wczoraj miałam rozrywkę, bo zamiast leżeć w domu leżałam u rodzinki :D Szwagier wyprawiał urodziny i żebym też mogła posiedzieć ze wszystkimi przygotowali mi tam łóżko i wszyscy siedzieli przy stole, a ja leżałam obok.Fajnie było moc wyjść z domu gdzieś indziej niż do lekarza ☺

A ja mam wszystko już poprane teraz tylko od jutra biorę się za prasowanie. Nie mam za bardzo siły bo coś mnie strasznie uciska po prawej stronie pod łopatką :-( nie mogę siedzie ani chodzić tylko leżenie przynosi ulgę także nie wiem jak ja to wszystko poprasuje :-( a oprócz tego jeszcze te ciągłe bolące i zdrętwiałe ręce :-( oj słabo to widzę :-( ale spróbuję jutro zacząć to prasowanie... Czy któraś z Was ma też takie bóle w okolicy łopatek? Podczas siedzenia jest to ból nie do wytrzymania...
W wklejam zdjęcie z moja kolekcja do prasowania :-D oczywiście nie jest to jeden rozmiar bo jest to od 50 do 62... ;-)

Załączniki

• IMG_20171021_172902~2.jpg
    IMG_20171021_172902~2.jpg
    821,7 KB · Wyświetleń: 87
@tusiaczzek1988 Ładna kolekcja, trochę prasowania będzie :D
Mnie boli za każdym razem jak siedzę pod prawą łopatką. Najgorzej jest w samochodzie bo za bardzo pozycji nie można zmienić. Mi się wydaje, że jest to ból mięśnia. Pomaga jedynie położenie się na chwilę.

A mi dziś cały dzień brzuch twardnieje. Chciałabym już być po 36 tyg i się tak nie zamartwiac wszystkim...

@Tusiaczku no to trochę masz roboty na jutro. Ja na szczęście mam to już za sobą

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

No wkoncu Was nadrobilam. Dziewczyny slicznie wozki, lozeczka, ciuszki, posciele [emoji4] ja teraz troszkę sie wylaczylam z forum. Oj juz odliczam do konca z moim samopoczuciem coraz gorzej. Dzieciaczki cisną strasznie na żołądek, o bólu żeber nie wspomnie. Spac nie moge. Siedzenie to jakas masakra. Leżenie tez zalezy jak sie maluchy uloza. Ręce dretwieja...a gdzie tu tyle czasu jeszcze.
Jutro wizyta i dowiem sie ile Dzieciaczki urosly [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No wkoncu Was nadrobilam. Dziewczyny slicznie wozki, lozeczka, ciuszki, posciele [emoji4] ja teraz troszkę sie wylaczylam z forum. Oj juz odliczam do konca z moim samopoczuciem coraz gorzej. Dzieciaczki cisną strasznie na żołądek, o bólu żeber nie wspomnie. Spac nie moge. Siedzenie to jakas masakra. Leżenie tez zalezy jak sie maluchy uloza. Ręce dretwieja...a gdzie tu tyle czasu jeszcze.
Jutro wizyta i dowiem sie ile Dzieciaczki urosly [emoji4]

O to widzę że nie jestem sama z wizytą jutro, ja jutro mam 3 prenatalne - a tak nie dawno test ciążowy robiłam... :-D więc nie martw się Kochana bo czas tak leci jak oszalały ;-)

reklama
O to widzę że nie jestem sama z wizytą jutro, ja jutro mam 3 prenatalne - a tak nie dawno test ciążowy robiłam... :-D więc nie martw się Kochana bo czas tak leci jak oszalały ;-)
Oj leci leci mi tak samo czas ;-) ktory masz tydzień? Ja juz bym chciała grudzien i tulic maleństwa [emoji4]

Do góry