reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Te Czapeczki taka mała rzecz a cieszy,takie słodkie,już nie mogę się doczekać aż będę zakładać małym serduszkom:)
@Oska305 ja nie wiem to sa pieluchy zero ? Ja tu w Szwecji dostałam rozmiar 1 i 2,w ogóle tu jest dużo fajnych gratisowych tzw.baby box ów i za każdym razem dostaje kartonik fajnych rzeczy dla dzieci. A ja chyba kupię rozmiar 1 na początek to jest najmniejszy tu z tego co widzę np z Pampersa 2-5kg tonjest chyba Ok jak dzieci 2 kg będą miały przecież

reklama
Marti śliczne te czapeczki[emoji4]
A ja już coraz ciężej się czuje. A jeszcze Mała cały czas mnie kopie, kręci się na wszystkie strony, ze czasami mam już dość. Tobiasz za to aż za spokojny i się martwię, czy z nim wszystko w porządku. W czwartek wizyta i już się doczekać nie mogę.

Kupujecie pieluchy rozmiar 0? Mi położna teraz w szpitalu je doradzała i się zastanawiam. Siostra teraz urodziła córeczkę 3 kg i na nią 1 były na początku za duże.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie kupowałam żadnych, ale mam zamiar 1 i 2 . Pampersy 1 są od 2 kg, więc myślę, że będą ok. A jak sie okaże, że za duże, to mąż szybko dokupi i podrzuci paczkę tych 0 .

Dziewczyny mój syn urodził się 3600 i pamiętam że jedynki były dla niego duże na początek i je wywijaliśmy, cora 3000 i było to samo. Teraz są te 0 z Pampersa i Happy, ja kupiłam już paczkę, ale odkupię jeszcze jedna. A potem będziemy kupowali w mare potrzeby nadal 0 albo 1.

Hej dziewczyny, za nami ciężka noc. Mój mąż trafił do szpitala z podejrzeniem zatorowosci płucnej..na szczęście po paru godzinach badań okazało się, że to "tylko" zakrzepowe zapalenie żył. Wiec pobierze zastrzyki, antybiotyk i powinno być już dobrze. Ale powiem Wam że dawno się tak nie stresowalam, już miałam tysiące czarnych myśli, na zmianę ryczalam i próbowałam się uspokoić ze względu na szkraby w brzuchu. Dobrze, że dzieciom moje nerwy się nie udzieliły i tylko grzecznie kopały mnie w brzuchu. Dobra idę odsypiać, a Wam życzę miłego dnia!

reklama
Dzień dobry,u nas ładny jesienny dzień się zapowiada. Ja wstałam,zjadłam śniadanie,ale tak mnie plecy bolą,ani nie mogłam leżeć w łóżku już,ani usiedzieć teraz chwile nie mogę :(. Idę zrobić ciasto,bo dawno nie robiłam.
Miłego dnia dla wszystkich :)
@Alina1987 nie stresuj się,odpoczywaj i zdrówka dla męża!

Do góry