![Message_1506513428110-1.jpg Message_1506513428110-1.jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/534/534133-76a3a212ca13645a5f320e7e7e30c083.jpg)
W sumie masz rację, ostatnio tak kopały, że się ruszać nie mogłam z bolu, a teraz narzekam że nie kopiąJa chodzę do szkoły rodzenia i tam zajęcia prowadzi położna co ma bliźniaki (2 chłopaków 8 lat).
Będziemy mieli 6 spotkań po 2 godz. Materiały wysyła nam na maila i nie trzeba zbytnio notować. Do domu położna ma przychodzić po porodzie. Mamy mieć jeszcze jakieś zajęcia z inną babką od chustowania i pielęgnacji.
@Alina1987 ciesz się, że masz chwilę spokojuMoje też ostatnio są spokojne. Raz przez 2 dni mnie tak kopały, aż myślałam, że im tak zostanie
Mam do was takie pytanie jaką pościel kupujecie dzieciom jak macie parkę? W takim samym kolorze, czy jedne łóżeczko pod dziewczynkę a drugie pod chłopczyka? Ja w ogóle bym chciała w zygzaki, bo tak robię sypialnię gdzie będą stać łóżeczka, ale mam mówi: "dla dzieci zygzaki" i mam dylemat. Chcę jak niżej tylko w turkusie i myślałam 2 łóżeczka tak samo, a wy co sądzicie?
Zobacz załącznik 824863
A nad posciela długo właśnie nad zygzakami się zastanawiałam, mi bardzo sie podobały. Ale ze na scianach bedzie naklejka z chmurkami i balonami, postawilam jednak na gwiazdki, jakoś tak razem bardziej mi to współgra