reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny. Ja dzis wyszlam na maly spacer sie dotlenic,bo nawet ladnie jest,ale juz coraz chłodniej. Mam lekki kaszel i ten katar trochę,ale 3 dni w domu siedziałam ostatnio to już męczące :/
@tusiaczzek1988 ja nie mam takich kłuć zdarzyło mi się ze dwa razy tylko,ale to pewnie się tam wszystko jeszcze rozciąga,ja mam tylko z tym brzuchem, ze jak chodzę dłużej albo stoję to się tak napina
@Mea1989 to widzisz podobna sytuacja jak u mnie tylko odwrotne strony ;) mała z prawej spokojniutko a z lewej skacze ciagle ;)
Miłego dnia dziewczyny !

reklama
Hej dziewczyny. Ja dzis wyszlam na maly spacer sie dotlenic,bo nawet ladnie jest,ale juz coraz chłodniej. Mam lekki kaszel i ten katar trochę,ale 3 dni w domu siedziałam ostatnio to już męczące :/
@tusiaczzek1988 ja nie mam takich kłuć zdarzyło mi się ze dwa razy tylko,ale to pewnie się tam wszystko jeszcze rozciąga,ja mam tylko z tym brzuchem, ze jak chodzę dłużej albo stoję to się tak napina
@Mea1989 to widzisz podobna sytuacja jak u mnie tylko odwrotne strony ;) mała z prawej spokojniutko a z lewej skacze ciagle ;)
Miłego dnia dziewczyny !
Ja dzis od rana sprzątam, teraz obiad ugotowalam i musze porasowac koszule mezowi bo jutro jestesmy na weselu. A pogoda u nas straszna...zimno wieje i pada...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! U mnie jakby gorzej dziś znów czuje się jakby mnie rozłożyło od nowa,maskara :( u nas pogoda ładna i słoneczko a ja wypiłam mleczko z miodem i czosnkiem i leżę :oo:
Miłego dnia !

Ja codziennie wieczorem rozpuszczam 2 łyżeczki miodu w ciepłej wodzie i rano wypijam. Póki co przeziębienia nie mam ale to nigdy nic nie wiadomo. Teraz jesteśmy bardziej narażone na wirusy. Jakoś trzeba się bronić :)

A ja mam oryginalny miód specjalnie od teściów leciał do mnie samolotem kawał drogi i powiem nic nie dało,ze piłam przed przeziębieniem :/ jak ma choróbsko złapać to złapie i tak Eh :/ ale w poniedziałek chyba zadzwonię do lekarza jak sie nie polepszy mi. Póki co nie mogę ani leżeć ani spać jakoś lepiej sie oddycha jak się coś robi,chodzi wiec robię naleśniki z kurczakiem,brokułami,papryka i serem :D a co u was dziewczynki ?

A u a mnie aż dziwne, bo zawsze łapałam często przeziębienia, a od kiedy jestem w ciąży nic a nic, mam nadzieję że nie zapeszam;) a pije tylko Wit. C. Ja dzisiaj byłam u teściowej i objadlam się plackiem po węgiersku, a teraz oglądam sobie na necie rzeczy do pokoiku dla dzieciaków :)

Ja czytam w internecie o smoczkach, butelkach, laktatorach itd. i powiem Wam, że zgłupiałam....tyle tego jest, tyle różnych opinii, tak różne ceny, że już sama nie wiem co i jak :D

U mnie naleśniki już gotowe,czekam na męża zaraz będzie. @Alina1987 zjadłabym placka po węgiersku oj chyba zrobię wkrótce tez. @Mea1989 to fakt jest tego trochę :oo:
Ja laktator już mam z głowy a buteleczki tez były tylko smoczek jeden wiec będę musiała kupić noni może jeszcze ze dwie dodatkowe buteleczki. Madela lub avent so najlepsze podobno i jeśli chodzi o smoczki tez,te natural,które są bliskie do kształtu piersi i dziecko musi się namęczyć żeby wypić z takiej żeby nie było mu za łatwo i później cyca nie chciało :p

Hej Dziewczyny, u mnie 25 tc, od kilku dni mam ćmiąco-upierdliwe bóle tak jakby żeber, ale w plecach. Szczególnie z prawej strony. W sumie w każdej pozycji mnie boli.
Miała któraś tak?
Nie kojarzę aż takiego dyskomfortu w pierwszej ciąży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry