Mea1989
Fanka BB :)
Ogromne gratulacje. Jesteś dzielna i Ty i dziewczynki Piękne są i bardzo silne. Bardzo się cieszę, że jesteście już razem. Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej a rana się szybko zagoi. Jeszcze raz ogromne gratulacje i dużo dużo zdrowia dla WasPrzepraszam was dziewczyny,że dopiero dziś pisze. Tam gdzie zawiezli mnie po cesarce nie bylo wifi a ja przez tablet nie mam swojego Internetu a tylko z niego korzystam bo nie pamiętam hasła.
Jak wspominałam wody odeszły mi o 1 w nocy. Cesarke zrobili po 7.
O 7.29 przyszła na świat Milenka z waga 2080g i 45cm a o 7.30 Natalka ż waga 2085g i 48cm.
Dziewczynki trafiły do realizatorów wspomagane tlenem. Były na intensywnej terapii,wczoraj przeniesione na oddział ż którego wychodzi się do domu. Dziś Milenka odpieta od tlenu -sama oddycha[emoji1] Natalka w trochę gorszym stanie jeszcze wspomagana gdyż plucka nie miała tak rozwiniętych.
Mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Ja dziś wróciłam do domu. Czuje się średnio. Mam wysokie crp bo rana mi ropieje i wyszłam na własne żądanie bo miałam już dość. 36 dni stanowczo wystarczy w szpitalu. Dziewczynom tam nie pomogę. A dzieci w domu też tęsknią i mnie potrzebują. Do dziewczynek będziemy z mężem dojeżdżać codziennie.
A oto nasze 4 kg szczęścia Milenka i Natalka. Zdjecia zaraz po porodzie[emoji16]pozdrawiamy
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ps. Piękne imiona