A który tydzień u Ciebie? Na tej patologii wyladowalas po wizycie u lekarza czy czułaś sama ze coś jest nie tak z szyjką?Nie podala mi dl ale zewnetrzna przepuszcza na palec
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ariska
Fanka BB :)
25tydzien. Bylam w piatek u lekarza i on mnie po badaniu wyslal
To ten sam tydzień co u mnie. Dobrze, że jesteś w szpitalu, założą Ci krążek i szyjka już nie powinna się skracać.25tydzien. Bylam w piatek u lekarza i on mnie po badaniu wyslal
ariska
Mam nadzieje teraz czekam na posiew oby czysty
Mea1989
Dobrze, że była szybka reakcja i masz dobrą opiekę. Oby wszystko było OK a pobyt w szpitalu był krótkiMam nadzieje teraz czekam na posiew oby czysty
adunnnia90
Dziewczyny dzis mialam wizyte. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] szyjka 4,1 wiec dobrze [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super widać Oliwki tak mają, że są większe od braciszków- moja też na każdym badaniu jest większa i cięższaDziewczyny dzis mialam wizyte. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] szyjka 4,1 wiec dobrze [emoji4]
Necia0
Wszystkie tak mamy, mnie to wręcz chwilami irytuje że tak się rozklejam. Niestety chwilę po porodzie jest zazwyczaj jeszcze gorzej, ale później już mija
Necia0
Dobre wieści, ale z rosnąDziewczyny dzis mialam wizyte. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] szyjka 4,1 wiec dobrze [emoji4]
Ja za tydzień we wtorek mam usg, zobaczymy jak u mnie bo Tosia nie dała sobie ostatnio zmierzyć kości nosowej, a w 12 tyg. też chodziliśmy aż 4 razy żeby sprawdzić czy oboje na pewno mają. Po wielu trudach pokazała przez chwilę ale od tej pory na każdym usg układa się tak że nie pokazuje w ogóle twarzy
Troszkę się stresuje ale wierzę że to tylko kwestia ułożenia.
reklama
Necia0
Najważniejsze że szybko udało się to zweryfikować, zrobią co trzeba i wrócisz spokojnie do domku.Mam nadzieje teraz czekam na posiew oby czysty
Podziel się: