reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny dzis mialam wizyte. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] szyjka 4,1 wiec dobrze [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) :) widać Oliwki tak mają, że są większe od braciszków- moja też na każdym badaniu jest większa i cięższa;)

@Oska305 i @Marti92 dzięki, trochę mi lepiej, że to jednak chyba normalne w naszym stanie. Ale i tak mam nadzieję, że niedługo to minie;)
Ja biorę Wit c, plukalam gardło woda z solą, domowa kuracja czosnkiem i w sumie już mi trochę lepiej.
Wszystkie tak mamy, mnie to wręcz chwilami irytuje że tak się rozklejam. Niestety chwilę po porodzie jest zazwyczaj jeszcze gorzej, ale później już mija ;)

Dziewczyny dzis mialam wizyte. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] szyjka 4,1 wiec dobrze [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre wieści, ale z rosną :) :)
Ja za tydzień we wtorek mam usg, zobaczymy jak u mnie bo Tosia nie dała sobie ostatnio zmierzyć kości nosowej, a w 12 tyg. też chodziliśmy aż 4 razy żeby sprawdzić czy oboje na pewno mają. Po wielu trudach pokazała przez chwilę ale od tej pory na każdym usg układa się tak że nie pokazuje w ogóle twarzy :(
Troszkę się stresuje ale wierzę że to tylko kwestia ułożenia.

reklama
Do góry