Strasznie swedzi mnie brzuch szalu mozna dostac, a oto on
Mnie tak zacząl swędzieć niedawno, pod pępkiem, więc lusterko w ruch - patrzę - i pojawiły się te potwory :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie swedzi mnie brzuch szalu mozna dostac, a oto on
sliczne te brzusie
Jak chodzi o to zwolnienie dla meza po cesarce to slyszalam, ale nie wiem jak to jest gdy facet mezem formalnie nie jest tak jak u mnie. Musze sie dowiedziec. Wogole denerwuje mnie to ze wszyscy robia tylko wyrzuty, ze nie jestesmy malzenstwem i w rodzinie no i jak chodzi o sprawy papierkowe to tez zawsze problemy. A przeciez tyle juz jestesmy razem i o dzidzie sie staralismy chcielismy. A i tak kazdy jakie s docinki pretensje na kazdym kroku. Juz boje sie myslec co bedzie jak chrzciny beda...ehhh.
Jedynka ja brałam slub na przełomie 5/6 miesiąca a to tylko i wylącznie dla świętego spokoju bo cholera juz nie mogłam słuchać tej gadaniny, w sumie jedyny plus to taki że kasy dostaliśmy trochę i możemy poszaleć z wyprawką, ale wolałabym slub po porodzie w ciąży to tragedia, papierek nam nie potrzebny, długo już razem jesteśmy ale no właśnie dla swietego spokoju no i ile by było problemów przy chrzcie.
Justella masz na myśli takie np?? Zobacz załącznik 269473
Justella w textilmarket to taki tani sklep coś jak pepco, dałam za nie 6.99!