reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dzięki, w takim razie też spróbuję się tym tak nie martwić:)
A i odczuwam też co jakiś czas tak samo jak Ty taki ciągnący, rozpierający ból krocza, jutro wypytam o to lekarza..
A tak poza tym jak ogólne samopoczucie na tym etapie ciąży? U mnie dobrze tylko coraz ciężej;)
Napisz koniecznie co Ci powiedział w tej sprawie. Mam nadzieję że nie ma to nic wspólnego z moja Szyjka, bo na razie z tego co piszecie to mam najkrótszą...
U mnie 4 kg na plusie i rosniemy :) Do tej pory było super, ale ostatnie dni zaczynam odczuwać różnice w stosunku do wcześniejszych ciąż, dolegliwości które chyba większości z nas towarzyszą na tym etapie ;) a na kiedy masz dokładnie termin?

reklama
Maggie witamy i cieszymy się że dołączyłaś :) ale z nas jest...
Tak jest nas coraz wiecej [emoji4] Necia0 a a Ty na kiedy masz termin dokladnie bo pewnie pisalas juz wczesniej ale nie pamietam... Ja na 29.12 a lekarz ostatnio mowil na wizycie ze jak wszystko bedzie dobrze to kolo 10.12 cesarka.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jedno 28.12, drugie 1.01 i mamy wyposrodkowac :) taka sytuacja ;) Jako że z miesiączki ostatniej normalnej dzieci są za małe a z kolejnego plemienia które uznałam za kolejny okres juz nim byc nie mogl bo sa za duże. Cesarke mamy robić na samym początku grudnia, o ile tak jak u Ciebie będzie ok i dotrwam.

Ja mam jedno 28.12, drugie 1.01 i mamy wyposrodkowac :) taka sytuacja ;) Jako że z miesiączki ostatniej normalnej dzieci są za małe a z kolejnego plemienia które uznałam za kolejny okres juz nim byc nie mogl bo sa za duże. Cesarke mamy robić na samym początku grudnia, o ile tak jak u Ciebie będzie ok i dotrwam.
Haha my to idziemy łeb w łeb można tak ująć [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Hej dziewczyny, byłam dziś u lekarza i teraz muszę czekać około 4 tygodni na wizytę w szpitalu i będe miała wtedy badania krwi, moczu i USG :) ja mam termin na koniec marca a początek kwietnia

To prawda :) chciałam Ci wysłać zdjęcie moje brzuchola ale coś mi się nie udaje...
1504004302-aaaaaa.jpeg

To moj [emoji1]

Dziś zauważyłam rano na sluzie takie delikatne nitki ciemnobrązowej krwi i się strasznie przestraszyłam, ale to chyba po wczorajszym wieczorze z mężem :p teraz już jest ok i nie ma śladu i nic mnie nie bolało i nie boli

reklama
Do góry