Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Hej:-) ja zaczynam wlaśnie 21 tydzień i od początku ciąży przytyłam prawie 2,5 kg więc jest dobrze.Brzuszek było widać szybko, bo już w 14 tygodniu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez wlasnie chcemy dac odrazu do osobnego pokojuShamel pomóc na początku może się przydać. Ale nie 24 na dobę bo to można świra dostać. U mnie teściowa przychodziła w 2 i 3 miesiącu po 15 i to w stu procentach wystarczało. Co do spania u mnie dopóki się mieściły to spały razem. Miałam monitory oddechu montowane do pieluchy i mogły spać razem. Karmiłam je prawie od początku butlą. Glodniały od urodzenia jednocześnie i przystawianie ich obu na raz było ponad moje możliwości, a z laktatorem się nie dogadalam [emoji5]. W nocy jak budziła się na jedzenie jedna to druga też dostawała butlę. Raz zrobiliśmy eksperyment i nie obudzilismy jednej na butlę, cała noc to było karmienie masakra. Jedna była po prostu większym spiochem i musiała mieć już mega pusto w brzuszku żeby się obudzić na jedzenie. Od początku spały w swoim pokoju, nigdy z nami w łóżku.
My Tez odrazu dwa lozeczkano te wieksze 140 na 70 z funkcja zrobienia później tapczanika za jednym razem tak jak mowisz żeby to zalatwic i jakos zorganizowac zeby co chwile czegos nie dokupowac albo przestawiac. Ja tez sie obawiam wstawania w nocy...najgrosze bedzie karmienie w nocy i chodzenie tam do pokoju co kilka godzin ;/
super pomysł z tymi tapczanikami! nie widziałam takich łóżeczek, gdzie chcecie kupić?My Tez odrazu dwa lozeczkano te wieksze 140 na 70 z funkcja zrobienia później tapczanika za jednym razem tak jak mowisz żeby to zalatwic i jakos zorganizowac zeby co chwile czegos nie dokupowac albo przestawiac. Ja tez sie obawiam wstawania w nocy...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
super pomysł z tymi tapczanikami! nie widziałam takich łóżeczek, gdzie chcecie kupić?