reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Kapinka ja też się mam of 7 tygodnia ciąży. Siniaki na brzuchu i w zasadzie tyle z nieprzyjemności .
Będzie spoko. :)
Badania na krzepliwosc chyba sobie odpuszcze właśnie przez te zastrzyki.

Ja siedzę całymi dniami sama :hmm: mam już dość.

reklama
Kapinka ja też się mam of 7 tygodnia ciąży. Siniaki na brzuchu i w zasadzie tyle z nieprzyjemności .
Będzie spoko. :)
Badania na krzepliwosc chyba sobie odpuszcze właśnie przez te zastrzyki.

Ja siedzę całymi dniami sama :hmm: mam już dość.
Ja właśnie je zrobiłam, bo lekarz chce mi już odstawić zastrzyki. Teraz robię przerwę od igiełna 2 tygodnie, powtórne badanie i mam nadzieję, że już koniec z zastrzykami.[emoji5]

Ja też cały czas sama. Mąż zarabia w Anglii. Teraz przylatuje, ale tylko na tydzień. A potem znowu rozstanie do października [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

U mnie 26+6 a u ciebie? Ja się wybieram do szpitala w 32 tyg może wtedy mi zrobią takie bafania... hmm nie wiem

Okropne jest to ze u mnie średnio z wychodzeniem z domu. Boli mnie brzuch kiedy chodzę. Wiec cały dzień sama. Czekam na chłopaków ale oni maja swoje zajęcia... nie chce też synkowi zabierać taty :)

A ja moje drogie opinie jako jedyna jestem rozwodka. Odeszła od faceta, który mnie bił na oczach córki. W tym roku miałabym 11 rocznicę ślubu. Z byłym mężem nie jestem już 4 lata,ale rozwód mam od stycznia. Z obecnym partnerem jestem 2,5 roku. Nie myślałam że ktoś mnie jeszcze pokocha a przede wszystkim moje dzieci. I zaraz po rozwodzie zdecydowaliśmy się na dzidziusia bo on kawaler bardzo chciał mieć swoje dziecko a ja nic przeciwko nie miałam, a tu niespodzianka ciąża bliźniacza [emoji2] nikt o mnie jeszcze tak nie dbał. Oczywiście jak każdy z nas ma swoje minusy ale ideałów nie ma. Jeszcze niedawno mówiłam, że nie wezmę już ślubu a tu za równy miesiąc mamy ślub cywilny i przyjęcie na 30 osób. Także jestem przykładem kobiety która nie należy do pięknych, do tego po przejściach ale szczęśliwa [emoji16]ale się otworzyłam przed wami [emoji8][emoji2]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja moje drogie opinie jako jedyna jestem rozwodka. Odeszła od faceta, który mnie bił na oczach córki. W tym roku miałabym 11 rocznicę ślubu. Z byłym mężem nie jestem już 4 lata,ale rozwód mam od stycznia. Z obecnym partnerem jestem 2,5 roku. Nie myślałam że ktoś mnie jeszcze pokocha a przede wszystkim moje dzieci. I zaraz po rozwodzie zdecydowaliśmy się na dzidziusia bo on kawaler bardzo chciał mieć swoje dziecko a ja nic przeciwko nie miałam, a tu niespodzianka ciąża bliźniacza [emoji2] nikt o mnie jeszcze tak nie dbał. Oczywiście jak każdy z nas ma swoje minusy ale ideałów nie ma. Jeszcze niedawno mówiłam, że nie wezmę już ślubu a tu za równy miesiąc mamy ślub cywilny i przyjęcie na 30 osób. Także jestem przykładem kobiety która nie należy do pięknych, do tego po przejściach ale szczęśliwa [emoji16]ale się otworzyłam przed wami [emoji8][emoji2]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty mnie nie denerwuj tym mówieniem, że nie jesteś piękna i zaniżaniem swojej wartości tym, że jesteś po przejściach. Każda z nas ma jakąś przeszłość, ale każda jest wartościowa. I masz tak myśleć.[emoji5] [emoji8] Bardzo dobrze, ze odeszłaś od tego boksera. Spotkałam kogoś takiego, ale skończyło się tylko na zareczynach. Dobrze, że już nie ma Twojego exa w Twoim życiu.. I życzę Ci dużo szczęścia z obecnym partnerem[emoji9] [emoji9] [emoji7]

U mnie 26+6 a u ciebie? Ja się wybieram do szpitala w 32 tyg może wtedy mi zrobią takie bafania... hmm nie wiem

Okropne jest to ze u mnie średnio z wychodzeniem z domu. Boli mnie brzuch kiedy chodzę. Wiec cały dzień sama. Czekam na chłopaków ale oni maja swoje zajęcia... nie chce też synkowi zabierać taty :)
U mnie dziś 16 tyg, ale ja jestem po ivf, więc pewnie dlatego inaczej to u mnie wygląda. Też nie mogę za dużo chodzić. Zaraz mam brzuch bolesny, napięty i tak jakby ktoś mi kamieni tam nakładł. A wizyta dopiero 28 czerwca...

Ty mnie nie denerwuj tym mówieniem, że nie jesteś piękna i zaniżaniem swojej wartości tym, że jesteś po przejściach. Każda z nas ma jakąś przeszłość, ale każda jest wartościowa. I masz tak myśleć.[emoji5] [emoji8] Bardzo dobrze, ze odeszłaś od tego boksera. Spotkałam kogoś takiego, ale skończyło się tylko na zareczynach. Dobrze, że już nie ma Twojego exa w Twoim życiu.. I życzę Ci dużo szczęścia z obecnym partnerem[emoji9] [emoji9] [emoji7]
Dziękuję bardzo [emoji9][emoji6]

reklama
Chciałam napisać Natalia-nie denerwuj się, ale Ty już pewnie po wizycie:) więc napisz jak tam - mam nadzieję, że wszystko dobrze.

Do góry