reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczyny!
Ja ostatnio się dowiedziałam, że moje maleństwa to piękna parka.. to moja pierwsza ciąża i odrazu dwojeczka [emoji7][emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowa mamę :)

U nas leniwa niedziela. Odpoczywam. Od kilku dni miewam skurcze i twardnieje mi brzuch. Zaczynam się denerwować tym. Powinnam zadzwonić do lekarza ale pewnie każe mi się położyć na obserwacje.
Tez tak macie? 25 +3... jeszcze minimum 10 tyg. Oby się udało.

U nas leniwa niedziela. Odpoczywam. Od kilku dni miewam skurcze i twardnieje mi brzuch. Zaczynam się denerwować tym. Powinnam zadzwonić do lekarza ale pewnie każe mi się położyć na obserwacje.

A jak u Ciebie sytuacja z szyjką ?? Bo mj się też takie rzeczy zdarzają ale lekarz powiedział że szyjka twarda, zamknięta i się nie skraca wiec mam się tym nie martwić, że to macica sobie już powoli trenuje :)

Może lepiej zgłoś się do lekarza.on będzie wiedział co robić. Ja póki co czuje się dobrze, dziś też dużo odpoczywam i korzystam z niedzieli.

Nadia1190 szyjka we wtorek twarda zamknięta. Długa ponad 4 cm. Pewnie jest tak jak mówisz. Magnez sobie zwiększe na ten tydzień chyba do 3 x 2. A jak do wtorku nie przejdzie to pójdę do lekarza. Choć szczerze mówiąc dziś jest juz lepiej. Ale cały dzień w domu na kanapie...

reklama
Kapinka ważne rzeczy zapisuje na kalendarzu na ścianie(inaczej zapomne). Do kupienia w notesie, który jest w torebce a jak mam jechać do gin, pracy i na zakupy to taki podręczny kalendarz i wszystko zapisane bo wracam do domu i się wkurzam że zapomniałam o czymś. A jeśli biedronka to się nie dziwie-u mnie też stres, dźwiganie itp.
Kaśka gratuluję parki-też będziemy mieli ale nawet gdyby było dwóch chłopców to z córką była stworzyli parke:D
Natalia pewnie tak jak dziewczyny piszą że sobie już trenuje ale zawsze możesz podjechać do gin i to sprawdzic-w końcu to.ciąża bliźniacza i trosze bardziej musimy uważać i dużo odpoczywać i leżeć...
Dobranoc :)

Do góry