Witam slonecznie wszystkie trójpaczki
Co do różnicy między zarodkami to się nie przejmuj-z tego co pamiętam to się zdarzało i wszystko było ok. A krwiaczek wydaje mi się że powinienem się wchlonac.
Bulkaasia gratuluję dobrych wiesci-to już coraz bliżej- dalej trzymam kciuki za Ciebie i córeczki i wierzę że będzie dobrze!
Suelen super ze dałaś radę tak długo, wiesz jak się postarasz to może w tym samym czasie urodzisz co Bulkaasia
Miłego dnia życzę!
Witaj i gratulujęWitam wszystkie kobietki na forum, chciałabym do Was dołączyć Jestem w 9 tyg ciąży bliźniaczej dwujajowej. Bardzo się martwię, bo oprócz tego, że mam krwiaczka 1.2mm to różnica między zarodeczkami wynosi 0.4mm - jeden ma 2.2mm, drugi 1.8mm i ma zdecydowanie mniejszy pęcherzyk, trochę się w nim gniecie... Czy któraś z Was miała podobny przypadek? Troszeczkę przejrzałam wpisów, ale jednak jest już tu prawie 5000 stron Pozdrawiam mamuśki!
Co do różnicy między zarodkami to się nie przejmuj-z tego co pamiętam to się zdarzało i wszystko było ok. A krwiaczek wydaje mi się że powinienem się wchlonac.
Bulkaasia gratuluję dobrych wiesci-to już coraz bliżej- dalej trzymam kciuki za Ciebie i córeczki i wierzę że będzie dobrze!
Suelen super ze dałaś radę tak długo, wiesz jak się postarasz to może w tym samym czasie urodzisz co Bulkaasia
Miłego dnia życzę!