reklama
Mi lekarz odradza nifty. Zrobie pappa dla świętego spokoju. Tylko obawiam się, że jest to na tyle niepewne badanie, że tylko mnie niepotrzebnie zestresuje...Ja robiłam test pappa, ale to tylko statystyka bielizna dająca odpowiedzi czy wszystko jest ok. Dodatkowo robiłam Nifty, przy bliźniakach mniej precyzyjne, ale wyklucza trzy najpoważniejsze trisomie.
Heda
Fanka BB :)
Dzięki. Najbardziej boję się powtórki z historii. Prenatalne to dla mnie jak najczarniejszy koszmar...
Heda
Fanka BB :)
Znam dziewczyny którym pappa wyszła kiepsko a potem urodziły zdrowe dzieci.Dzięki. Najbardziej boję się powtórki z historii. Prenatalne to dla mnie jak najczarniejszy koszmar...
Ja wcale nie robiłam badań w 13tc, dopiero dokładne badanie miałam w 20 tc. Teraz mam 2 zdrowe córeczki. Trzeba być dobrej myśli...
Może znajdź dobrego lekarza od USG może ci doradzi czy robić pappe czy nie...
Ja zrobiłam pappa i żałowałam. Usg też robiłam u super specjalisty i wyszło super.
Pappa u córki wyszła ze wskazaniem do amio ale zamiast tego poszłam pewnie do tego samego boga od usg co suelen i on potwierdził, że wszystko ok.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pappa u córki wyszła ze wskazaniem do amio ale zamiast tego poszłam pewnie do tego samego boga od usg co suelen i on potwierdził, że wszystko ok.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: