reklama
lenna1982
Fanka BB :)
Mam 23 tydzien. Wczoraj dostałam aspargin i takie bolesne ciągnące twardnienie mam 2- 3 razy dziennie nie więcej. Wczoraj dużo biegałam i właśnie miałam takie uczucie, że nie mogłam chodzić ani oddychać.
Łożysko mam jedno na ścianie przedniej jedno na tylnej.
Wiadomość dnia jest taka że jest 15.30 a mnie odpukać nie boli żebro Może coś sie wreszcie poukładało :-)
Łożysko mam jedno na ścianie przedniej jedno na tylnej.
Wiadomość dnia jest taka że jest 15.30 a mnie odpukać nie boli żebro Może coś sie wreszcie poukładało :-)
alex2339
Dziendoberek
2ania trzymam kciuki
a ja sie zeszlej nocy nauczylam ze nie wolno sie objadac na noc za duzo och jaka ja ciezka noc mialam
i jak zwykle nie wyspana wstalam
2ania trzymam kciuki
a ja sie zeszlej nocy nauczylam ze nie wolno sie objadac na noc za duzo och jaka ja ciezka noc mialam
i jak zwykle nie wyspana wstalam
karolinkare
moja noc tez do fantastycznych nie nalezala.... pol nocy meczylam sie z twardym brzuchem i jakimis skurczami jeju zeby jeszcze troche donosic bable ... w piatek wizyta kontrolna zobaczymy co ginka powie......( ale sie martwie
hej dziewczyny
2ania trzymam w kciuki,aby wszystko było dobrzewracaj i pisz do nasczekam na wiesci.
karolinkare jak ten czas leci,teraz popatrzyłam na suwaczek i widze,ze juz prawie w 32 tc jestes,rany pamietam jak mialas tyle co ja,albo i mniej,ale leci ten czas.to znaczy ze juz coraz blizej,aby maluszki były z nami.
jedynka moja mama tez jest u mnie od niedzieli i myła mi okna tak samodzisiaj pierzemy ciuszki maluszow te od siostry ktore dostałam po jej niuniach i bedziemy prasowac.co ty dzisiaj porabiasz?
pozdrowienia
2ania trzymam w kciuki,aby wszystko było dobrzewracaj i pisz do nasczekam na wiesci.
karolinkare jak ten czas leci,teraz popatrzyłam na suwaczek i widze,ze juz prawie w 32 tc jestes,rany pamietam jak mialas tyle co ja,albo i mniej,ale leci ten czas.to znaczy ze juz coraz blizej,aby maluszki były z nami.
jedynka moja mama tez jest u mnie od niedzieli i myła mi okna tak samodzisiaj pierzemy ciuszki maluszow te od siostry ktore dostałam po jej niuniach i bedziemy prasowac.co ty dzisiaj porabiasz?
pozdrowienia
matka-polka
Zaciekawiona BB
Ja wlasnie wrocilam,nie mam zbytnio dobrych wiesci.Jedno co sie poprawilo to wody plodowe sie wyrownaly.U jednego z dzieciaczkow stwierdzono tzw.selektywny IUGR zatrzymanie rozwoju podajrze tak sie to nazywa.Jedna wazy 2033g a druga tylko 1400,tydzien temu wazyly 1500 i 1200.Wiec u jednej mojej myszki waga bardzo powoli rosnie.Tyle z USG,a z badania ginekologicznego wyszlo ze mi sie szyjka skrocila i musze lezec.Lekarka zastanawiala sie nad zostawieniem mnie w szpitalu ale obiecalam jej ze tylko bede wstawac do wc i pod prysznic.No i do lekarza.U swojego lekarza mam wizyte za tydzien we wtorek a w poradni za 2 tygodnie.Nie zdarzylam jej sie dowiedziec jak mam to rozumiec bo zostala pilnie wezwana na porodowke,ale pytala mnie czy brzuch mi sie podnosi-moze wiecie jak to interpretowac?
reklama
Kasiona
2ania moze miala na mysli ze twradnieje? ze macica sie stawia?? kurcze moze to jakas pomylka na tym usg z ta waga? jedna dziewczynka przybralaby az pol kilo w ciagu tygodnia?zazywczja to jest ok 200- 250 gram...przynamniej z tego co mi wiadomo ania odpoczywaj odpoczywaj jak najwiecej i 3mam kciuki za malenstwa zeby bylo ok wszytsko
Podziel się: