reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dopiero przeczytałam -Zosia mam nadzieję że wszystko poszło dobrze i ze z Tobą i z synkami wszystko w porządku i jestescie zdrowi i szczesliwi, odpoczywajac już razem!!! Przesyłam dużo pozytywnej energii-przyda Ci się!;)

reklama
Hello [emoji1] po dniu pelnym wrazen powoli dochodze do siebie [emoji4] chlopaki daja sobie super rade Olivier z waga 2370g i 45cm a Nataniel 1390g i 39cm[emoji4] wszystko przebieglo tak jak powinno chlopaki tylko przez chwile byli podlaczeni pod maski z tlenem a teraz to już tylko maja tlen przez nosek puszczony wiec super nas to cieszy. Ja po cc już prawie skacze taka mam motywacje zeby szybko sie ogarnac i juz o 22 bylam na nogach a dzisiaj to już normalnie na chodzie od rana [emoji123] nie wiem jak jest w Pl ale wczoraj jak mnie zawiezli do chlopakow to odrazu polozyli mi Natanka na piersi cos cudownego taki cieplusi mieciusi kluseczek nasz maly a na drugich odwiedzinach o 20:30 mi polozyli Olivierka a tacie Natanka wiec super. Chlopaki maja swoja wlasna opieke 24h na dobe wiec jestemy super zadowoleni i mozna ich odwiedzac cała dobę wiec tez super [emoji4]ogolnie to wszystko jest super [emoji175] nie wiem co mam jeszcze napisac ogolnie to przeszczesliwi jestemy tata mega dumny takiego nakreconeg to go nigy nie widzialam [emoji7] ok wrzucam fotki chlopakow i jade ich odwiedzić [emoji175] buziaki i powodzenia dziewczyny zdrowka dla Was wszytskich i waszych maluszkow [emoji8]
2017-03-18-05-22-05.jpg
received_1477597468938102.jpeg

Załączniki

• 2017-03-18-05-22-05.jpg
    2017-03-18-05-22-05.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 2017-03-18-05-22-05.jpg
    2017-03-18-05-22-05.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 449
  • received_1477597468938102.jpeg
    received_1477597468938102.jpeg
    79,7 KB · Wyświetleń: 456
Ostatnia edycja:
Zosia super!!! Gratulacje,Jeju Ale słodziaki :) jak najbardziej mozecie być dumni :) super ze tak szybko wstałaś z łóżka,a powiedz mi chłopaki mieli podawane sterydy na rozwój płucek wcześniej?? Zdrówka dla was :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zosia super!!! Gratulacje,Jeju Ale słodziaki :) jak najbardziej mozecie być dumni :) super ze tak szybko wstałaś z łóżka,a powiedz mi chłopaki mieli podawane sterydy na rozwój płucek wcześniej?? Zdrówka dla was :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w 32tyg lezelismy na obserwacji 4 dni i wtedy podali nam 2 zastrzyki w odstępie 24h wiec bylismy przygotowani już [emoji4]
Dziekuje za mile slowa [emoji8][emoji175]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zosia ogromne gratulacje dla Ciebie i męża! :tak:Super synusie-najważniejsze że wszystko jest ok.:tak: A Ciebie podziwiam że tak szybko wstalas-jak po cesarce z córką miałam problem dojść do siebie. Dużo zdrówka wam życzę!

Do góry