reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Suelen to super, teraz odpoczywaj dużo, czemu zmieniłaś zdanie jeśli chodzi o wózek, bo my właśnie w piątek mamy jechać i zamówić bebetto, tylko oczywiście odwieczny problem jaki kolor ehhhh :)

reklama
Suelen to super, teraz odpoczywaj dużo, czemu zmieniłaś zdanie jeśli chodzi o wózek, bo my właśnie w piątek mamy jechać i zamówić bebetto, tylko oczywiście odwieczny problem jaki kolor ehhhh :)
Chcialam wziac abc design zoom, bylam juz nastawiona, nawet ta cena z bolem przeszla. Niestety okazalo sie, ze kolor ktory chce nie jest juz w sprzedazy. Obecna kolekcja mi niezbyt sie podoba.
Mily Pan w sklepie pyta, a Bebetto? Mowie, ze boje sie, ze tam dziwna wysokosc siedzisk spacerowki. Na co Pan mily mowi, Pani siada i patrzy, a ja pokaze plusy... no i sie zaczelo raczka, amortyzatory, pompowane kola, skladanie, zmniejszenie ok 20cm do wejscia do windy... moj maz sie zachwycil, ja razem z nim. I tak stanelo na Bebetto :) czyli nie oprocz internetu warto na zywo dotknac i pomacac :)

Suelen a nad jakim kolorem myślałaś tego wózka? Jaki widziałaś na żywo? Bo ja jakiś ciemny szary widziałam, ciekawa jestem jak ten miętowy wygląda w rzeczywistości

Suelen a nad jakim kolorem myślałaś tego wózka? Jaki widziałaś na żywo? Bo ja jakiś ciemny szary widziałam, ciekawa jestem jak ten miętowy wygląda w rzeczywistości
Ja widzialam kolor LJ195, Pan mówił, że ta mięta jest przepiękna na żywo [emoji7] ale mój mąż uparł się na szarość [emoji19]

Dziewczyny nie przeszkadza wam w tych wózkach ciężar i ciężka sterowność. Oglądałam ostatnio i nawet bez dzieci w środku ciężko tym skręcić nie mówiąc już o podbiciu by wjechać na krawężnik....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen to super wiadomosci:)
Dużo wypoczywaj i niech dzidzie spokojnie czekają na swoją kolej;) a Tobie dużo zdrówka życzę.
Imiona śliczne wybraliście ale mojemu się one nie podobały więc dla nas by i tak pdpadly-najbardziej mu się Alicja podobala:laugh2:
U mnie nawet jak będzie 2chlopakow to i tak szarego wozka nie kupimy bo mi się nie podobaja-takie smutne mi się wydają. Ale na szczęście się zgadzamy co do kolorów: niebieski zielony lub kawa z mlekiem-wszystko w połączeniu z czarnym:D
A sorki brązowy z kremowym jest łączony :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry