reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

No i jestem:)
Szyjka ładna twarda ale nie pytałam ile miała, mam jej zdjecie-może mieć 4.89? Bo szczerze to nie wiem czy dobrze patrze:confused:
A dzidzisiusie poprzecznie leżą-wszystko u nich dobrze-jeden to CHYBA chłopak a jest szansa na parke. 10.03 mam kolejną wizytę a 15 badania prenatalne to wtedy się więcej dowiem:D
A jak Wam minął dzień bo mi przez ten wyjazd dość szybko.
Jeszcze buty na zajecia taneczne jej kupilam(została do kupna tylko sukienka na przyszły miesiąc i może tanczyc:D) więc dzień uwazam za udany. Zaraz zrobię kolacje córce: płatki, jogurt owocowy i do tego owoce-jak usłyszała to oczy jak 5zł miala a dodam że jest typowym miesozercom:p:D

reklama
No i jestem:)
Szyjka ładna twarda ale nie pytałam ile miała, mam jej zdjecie-może mieć 4.89? Bo szczerze to nie wiem czy dobrze patrze:confused:
A dzidzisiusie poprzecznie leżą-wszystko u nich dobrze-jeden to CHYBA chłopak a jest szansa na parke. 10.03 mam kolejną wizytę a 15 badania prenatalne to wtedy się więcej dowiem:D
A jak Wam minął dzień bo mi przez ten wyjazd dość szybko.
Jeszcze buty na zajecia taneczne jej kupilam(została do kupna tylko sukienka na przyszły miesiąc i może tanczyc:D) więc dzień uwazam za udany. Zaraz zrobię kolacje córce: płatki, jogurt owocowy i do tego owoce-jak usłyszała to oczy jak 5zł miala a dodam że jest typowym miesozercom:p:D
Extra, że wszystko w porządku ! :) bardzo się cieszę . No ja też potwierdze na początku marca czy to parka [emoji14]

Malinowa92 to teraz zostaje nam czekanie ;)
Ale stres mialam przed wizyta-czy na pewno będzie dobrze ale udało się i teraz kolejne 3 tyg czekania-strasznie mi się ten czas dluzy8-)

Malinowa92 to teraz zostaje nam czekanie ;)
Ale stres mialam przed wizyta-czy na pewno będzie dobrze ale udało się i teraz kolejne 3 tyg czekania-strasznie mi się ten czas dluzy8-)
Mi kochana też.. A jak siedzę w poczekalni to też myślę jak one tam w środku i czy wszystko ok.. i jak usg [emoji14] hehe

Anita super wieści i życzę aby była parka :)

Fajnie jak się potwierdzi chociaż jeden chłopczyk bo szczerze mówiąc to jakoś się nie nastawialam na płeć ale czy będzie jeden czy dwóch to w domu i tak będą tworzyć parke ze starsza córką:p
W pracy usłyszałam że miałam miec trojaczki żeby przebić kolegę któremu w styczniu urodzily się blizniaczki;) moje beda trzecie na firmie:D a wyżej poprzeczki nikt nie podniósł ;)

Czesc dziewczyny :)

Ja juz zyje, szew zalozony, lekarz mowi, ze nie bylo juz prawie na co zakladac tego szwu. Boli mnie brzuch, wlasciwie ciagnie, ale jestem w domu :) powiedzialam, ze w szpitalu to ja sie dopiero pokaze w 37 tygodniu :)

Zmienilismy zdanie co do wozka (ku naszemu zaskoczeniu) wybralismy Bebetto :)

Czesc dziewczyny :)

Ja juz zyje, szew zalozony, lekarz mowi, ze nie bylo juz prawie na co zakladac tego szwu. Boli mnie brzuch, wlasciwie ciagnie, ale jestem w domu :) powiedzialam, ze w szpitalu to ja sie dopiero pokaze w 37 tygodniu :)

Zmienilismy zdanie co do wozka (ku naszemu zaskoczeniu) wybralismy Bebetto :)

Kochana super wiadomość ! Ważne ze udało się ten szef założyć niech się trzyma jak najdłużej:)
Kobieta jest silna i nawet nie mamy pojęcia ile potrafimy znieść..
Super ze jesteś już w domu

reklama
Do góry