malinowa92
Fanka BB :)
Mi nie wyświetli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinowa też tak miałam jakiś czas temu, chyba te hormony tak buzują w kobiecie, dasz radę, każda z nas ma obawy, ale nie będzie może aż tak źle, głowa do góry, cieszmy się, bo kobiety niektóre przeżywają horror bo nie mogą mieć takich ślicznych bobasków a my będziemy mieć od razu dwójkęDziewczyny od 2 dni mam jakiegoś doła.. z faktem jak ja sobie poradzę po porodzie z 2.. bo masakra jakie mnie coś złapalo , strach.. jak ja nawet nie wiem jak to jest mieć dzieci
Mam nadzieję że to hormony .. pisałam ostatnio żeby nie czytać co piszą na necie a sama czytam i się doluje.. fakt że jest słonko poprawia mi troszeczkę humor .. chyba brakuje mi męża wyjeżdża na 4 tygodnie a tu dopiero 2 . On jest w naszym związku optymista ja to bardziej się wszystkim martwię.. często wychodzi ze nie potrzebnie , no ale już tak mam.Malinowa też tak miałam jakiś czas temu, chyba te hormony tak buzują w kobiecie, dasz radę, każda z nas ma obawy, ale nie będzie może aż tak źle, głowa do góry, cieszmy się, bo kobiety niektóre przeżywają horror bo nie mogą mieć takich ślicznych bobasków a my będziemy mieć od razu dwójkę
Witaj, ja tez jestem tu nowa bylam przedwczoraj na Kopernika w poradni patologii ze swoimi blizniakami... Wiecej moja noga tam nie postanie. Nastepnym razem uderze na Ujastek, mysle, ze wszedzie lepiej, niz na KopernikaCześć. Jestem tu nowa także jeszcze nie do końca ogarniam forum.
Dzisiaj dowiedziałam się że w moim brzuszku są dodatkowe 3 serduszka :O
Ciężki szok i stan bliski do zawału
Maluszki maja 7mm,5mm i 5mm. Biją 3 serduszka.
Szukam trojaczkowych mamusi. Czy są tu takie?
Czy któraś chodzi/chodziła do szpitala na Kopernika na oddział perinatologii? Możecie coś więcej powiedzieć o tym jak to wygląda?
Dostać skierowanie od gina jako, że ciąża wysokiego ryzyka.
Są tu mamusie z Krakowa?
Czesc, ja bylam w poradni patologii na Kopernika dwa dni temuOo teraz obrocilam i wszystko widzę :d dzięki.
A czy są tu mamusie które były na patologii ciąży w Koperniku? (krk)
Dostałam skierowanie również tam i prenatalne na pewno tam będą mi robic
Ja na forum siedzę na tel i jak do tej pory wszystkie zdjęcia które były tu wklejane to normalnie mi się wyswietlaly a Ty korzystasz z kompa czy też tel-bo może masz tam coś ustawione że nie możesz zobaczyćMi nie wyświetli
Na tel , ale wszystkie zdjęcia mi wyświetla prócz tego . No nic taki problem to nie problem trzymam kciuki !Bulkaasia dziękuję
Ja na forum siedzę na tel i jak do tej pory wszystkie zdjęcia które były tu wklejane to normalnie mi się wyswietlaly a Ty korzystasz z kompa czy też tel-bo może masz tam coś ustawione że nie możesz zobaczyć
Dziewczyny trzymajcie teraz za mnie kciuki jutro piateczek i moje badania(mam nadzieję że jednak nie będę na nich musiała być na czczo bo ubije lekarke jak mnie znowu pokuja) i wizyta u gina-jestem ciekawa czy na usg nie będę musiała się dodatkowo umawiac bo nie wiem jak to jeszcze jest w medicover