reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny od 2 dni mam jakiegoś doła.. z faktem jak ja sobie poradzę po porodzie z 2.. bo masakra jakie mnie coś złapalo , strach.. jak ja nawet nie wiem jak to jest mieć dzieci:(

Dziewczyny od 2 dni mam jakiegoś doła.. z faktem jak ja sobie poradzę po porodzie z 2.. bo masakra jakie mnie coś złapalo , strach.. jak ja nawet nie wiem jak to jest mieć dzieci:(
Malinowa też tak miałam jakiś czas temu, chyba te hormony tak buzują w kobiecie, dasz radę, każda z nas ma obawy, ale nie będzie może aż tak źle, głowa do góry, cieszmy się, bo kobiety niektóre przeżywają horror bo nie mogą mieć takich ślicznych bobasków a my będziemy mieć od razu dwójkę :)

Malinowa też tak miałam jakiś czas temu, chyba te hormony tak buzują w kobiecie, dasz radę, każda z nas ma obawy, ale nie będzie może aż tak źle, głowa do góry, cieszmy się, bo kobiety niektóre przeżywają horror bo nie mogą mieć takich ślicznych bobasków a my będziemy mieć od razu dwójkę :)
Mam nadzieję że to hormony .. pisałam ostatnio żeby nie czytać co piszą na necie a sama czytam i się doluje.. fakt że jest słonko poprawia mi troszeczkę humor .. chyba brakuje mi męża:( wyjeżdża na 4 tygodnie a tu dopiero 2 . On jest w naszym związku optymista:p ja to bardziej się wszystkim martwię.. często wychodzi ze nie potrzebnie , no ale już tak mam.

Cześć. Jestem tu nowa także jeszcze nie do końca ogarniam forum.

Dzisiaj dowiedziałam się że w moim brzuszku są dodatkowe 3 serduszka :O
Ciężki szok i stan bliski do zawału :D
Maluszki maja 7mm,5mm i 5mm. Biją 3 serduszka.

Szukam trojaczkowych mamusi. Czy są tu takie?
Czy któraś chodzi/chodziła do szpitala na Kopernika na oddział perinatologii? Możecie coś więcej powiedzieć o tym jak to wygląda?

Dostać skierowanie od gina jako, że ciąża wysokiego ryzyka.
Są tu mamusie z Krakowa?
Witaj, ja tez jestem tu nowa:) bylam przedwczoraj na Kopernika w poradni patologii ze swoimi blizniakami... Wiecej moja noga tam nie postanie. Nastepnym razem uderze na Ujastek, mysle, ze wszedzie lepiej, niz na Kopernika;)

Bulkaasia dziękuję :D

Mi nie wyświetli:(
Ja na forum siedzę na tel i jak do tej pory wszystkie zdjęcia które były tu wklejane to normalnie mi się wyswietlaly a Ty korzystasz z kompa czy też tel-bo może masz tam coś ustawione że nie możesz zobaczyć :-( :(

Dziewczyny trzymajcie teraz za mnie kciuki jutro piateczek i moje badania(mam nadzieję że jednak nie będę na nich musiała być na czczo bo ubije lekarke jak mnie znowu pokuja:o) i wizyta u gina-jestem ciekawa czy na usg nie będę musiała się dodatkowo umawiac bo nie wiem jak to jeszcze jest w medicover :oops:

Bulkaasia dziękuję :D

Ja na forum siedzę na tel i jak do tej pory wszystkie zdjęcia które były tu wklejane to normalnie mi się wyswietlaly a Ty korzystasz z kompa czy też tel-bo może masz tam coś ustawione że nie możesz zobaczyć :-( :(

Dziewczyny trzymajcie teraz za mnie kciuki jutro piateczek i moje badania(mam nadzieję że jednak nie będę na nich musiała być na czczo bo ubije lekarke jak mnie znowu pokuja:o) i wizyta u gina-jestem ciekawa czy na usg nie będę musiała się dodatkowo umawiac bo nie wiem jak to jeszcze jest w medicover :oops:
Na tel , ale wszystkie zdjęcia mi wyświetla prócz tego . No nic :) taki problem to nie problem :) trzymam kciuki !

reklama
Do góry