reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja wróciłam do swojej wagi z przed ciąży:p hehe najpierw miałam swoją startowa wagę później schudłam 2 kg a teraz nadrabilam te 2 kg pewno Już więcej.. bo przy moim jedzeniu słodkiego to tak będzie:p może później wstawię jakieś zdj :) tragedii nie ma jeszcze ale później jak polecę do przodu to się w futryne nie zmieszcze [emoji14]

To mój zrobiony 8 dni temu - 17tc :)

Czekam na Twój domek ;)
Tutaj moj z 17t6d i teraz z 28t a jak patrze na wczesniejsze z 12tyg to jiz nawet nie pamietam ze taki mialam już zaczynam tesknic za tym brzuszkiem bo już blizej konca niz dalej
20170214_133331.png
2017-02-09-19-10-31.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170214_133331.png
    20170214_133331.png
    227,8 KB · Wyświetleń: 405
  • 2017-02-09-19-10-31.jpg
    2017-02-09-19-10-31.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 397
Hej. U mnie bez zmian. Przenieśli mnie dzisiaj z porodowki na położniczy więc póki co nie rodzę. Jestem w 29 tygodniu. Dzieci mają 1500 kg i 1460kg. Leżę na Polnej w Poznaniu więc o tyle dobrze, Że w razie czego jestem pod dobrą opieką.

Hej. U mnie bez zmian. Przenieśli mnie dzisiaj z porodowki na położniczy więc póki co nie rodzę. Jestem w 29 tygodniu. Dzieci mają 1500 kg i 1460kg. Leżę na Polnej w Poznaniu więc o tyle dobrze, Że w razie czego jestem pod dobrą opieką.
Jesteś pod dobra opieka więc mam nadzieję że jeszcze dluuugo sobie w tym szpitalu poleżycie oczywiście przed porodem :)

reklama
Hej piękne brzuszki:laugh2:
Super juz wygladaja-może w tym tyg też zrobię fotkę brzuszka i wkleje:)
Trójpaczek musiałam coś źle przeczytać bo byłam pewna ze juz 30 zaczynasz ;)
Najważniejsze że to jeszcze nie czas dla nich-niech siedzą w brzuszku-tam im jest najlepiej:D

Bulkaasia jak tam po badaniach?
Miłego dnia i wieczoru Wam życzę:)

Do góry