reklama
malinowa92
Fanka BB :)
Ja wróciłam do swojej wagi z przed ciąży hehe najpierw miałam swoją startowa wagę później schudłam 2 kg a teraz nadrabilam te 2 kg pewno Już więcej.. bo przy moim jedzeniu słodkiego to tak będzie może później wstawię jakieś zdj tragedii nie ma jeszcze ale później jak polecę do przodu to się w futryne nie zmieszcze [emoji14]
malinowa92
Oo to już brzusio jest wstawię potem, bo teraz nie mam jak:/
Zosia87
Tutaj moj z 17t6d i teraz z 28t a jak patrze na wczesniejsze z 12tyg to jiz nawet nie pamietam ze taki mialam już zaczynam tesknic za tym brzuszkiem bo już blizej konca niz dalej
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
malinowa92
To mój 18t 2d
Trójpaczek
Hej. U mnie bez zmian. Przenieśli mnie dzisiaj z porodowki na położniczy więc póki co nie rodzę. Jestem w 29 tygodniu. Dzieci mają 1500 kg i 1460kg. Leżę na Polnej w Poznaniu więc o tyle dobrze, Że w razie czego jestem pod dobrą opieką.
malinowa92
Jesteś pod dobra opieka więc mam nadzieję że jeszcze dluuugo sobie w tym szpitalu poleżycie oczywiście przed porodemHej. U mnie bez zmian. Przenieśli mnie dzisiaj z porodowki na położniczy więc póki co nie rodzę. Jestem w 29 tygodniu. Dzieci mają 1500 kg i 1460kg. Leżę na Polnej w Poznaniu więc o tyle dobrze, Że w razie czego jestem pod dobrą opieką.
reklama
Hej piękne brzuszki
Super juz wygladaja-może w tym tyg też zrobię fotkę brzuszka i wkleje
Trójpaczek musiałam coś źle przeczytać bo byłam pewna ze juz 30 zaczynasz
Najważniejsze że to jeszcze nie czas dla nich-niech siedzą w brzuszku-tam im jest najlepiej
Bulkaasia jak tam po badaniach?
Miłego dnia i wieczoru Wam życzę
Super juz wygladaja-może w tym tyg też zrobię fotkę brzuszka i wkleje
Trójpaczek musiałam coś źle przeczytać bo byłam pewna ze juz 30 zaczynasz
Najważniejsze że to jeszcze nie czas dla nich-niech siedzą w brzuszku-tam im jest najlepiej
Bulkaasia jak tam po badaniach?
Miłego dnia i wieczoru Wam życzę
Podziel się: