reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja wróciłam do swojej wagi z przed ciąży:p hehe najpierw miałam swoją startowa wagę później schudłam 2 kg a teraz nadrabilam te 2 kg pewno Już więcej.. bo przy moim jedzeniu słodkiego to tak będzie:p może później wstawię jakieś zdj :) tragedii nie ma jeszcze ale później jak polecę do przodu to się w futryne nie zmieszcze [emoji14]

To mój zrobiony 8 dni temu - 17tc :)

Czekam na Twój domek ;)
Tutaj moj z 17t6d i teraz z 28t a jak patrze na wczesniejsze z 12tyg to jiz nawet nie pamietam ze taki mialam już zaczynam tesknic za tym brzuszkiem bo już blizej konca niz dalej
20170214_133331.png
2017-02-09-19-10-31.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170214_133331.png
    20170214_133331.png
    227,8 KB · Wyświetleń: 402
  • 2017-02-09-19-10-31.jpg
    2017-02-09-19-10-31.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 394
Hej. U mnie bez zmian. Przenieśli mnie dzisiaj z porodowki na położniczy więc póki co nie rodzę. Jestem w 29 tygodniu. Dzieci mają 1500 kg i 1460kg. Leżę na Polnej w Poznaniu więc o tyle dobrze, Że w razie czego jestem pod dobrą opieką.

Hej. U mnie bez zmian. Przenieśli mnie dzisiaj z porodowki na położniczy więc póki co nie rodzę. Jestem w 29 tygodniu. Dzieci mają 1500 kg i 1460kg. Leżę na Polnej w Poznaniu więc o tyle dobrze, Że w razie czego jestem pod dobrą opieką.
Jesteś pod dobra opieka więc mam nadzieję że jeszcze dluuugo sobie w tym szpitalu poleżycie oczywiście przed porodem :)

reklama
Hej piękne brzuszki:laugh2:
Super juz wygladaja-może w tym tyg też zrobię fotkę brzuszka i wkleje:)
Trójpaczek musiałam coś źle przeczytać bo byłam pewna ze juz 30 zaczynasz ;)
Najważniejsze że to jeszcze nie czas dla nich-niech siedzą w brzuszku-tam im jest najlepiej:D

Bulkaasia jak tam po badaniach?
Miłego dnia i wieczoru Wam życzę:)

Do góry