reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Wczoraj udało mi się kupić dwa kosze Mojżesza + cztery prześcieradła + paczka pampersów za f15 czyli 75zl :D :D
Widzę, że się powoli wyposażasz :)
Kosze Mojżesza zamiast łyżeczek? Czy tylko na chwilę?
Szczerze sama nie mogę się doczekać zakupów.. oczywiście nie wydawania kasy [emoji14] ale te piękne kolorowe rzeczy ahh

reklama
Kimmy jak bedziesz miała zdjecie usg całej trojki to pokaż nam jeśli.będziesz miała ochotę bo chciałabym to zobaczyć. Gratuluje i powodzenia!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny.. czy tylko ja tak mam?? Miałam normalny brzuch a teraz pojawiły się czarne włoski i taki czarny meszek.. mam nadzieję że to hormony .. bo mi aż wstyd jak brzuch mam pokazac

Malinowa92 mi w ciąży włoski pojawiły się na brzuchu i na biuście :)
Z biustu juz znikło, na brzuchu no cóż jeszcze nie do końca.
Kimmy gratulacje, nie dziwie się reakcji, ja jak lekarz powiedział ze widzi drugie serduszko kazałam nie szukać więcej :-D.

Malinowa92 mi w ciąży włoski pojawiły się na brzuchu i na biuście :)
Z biustu juz znikło, na brzuchu no cóż jeszcze nie do końca.
Kimmy gratulacje, nie dziwie się reakcji, ja jak lekarz powiedział ze widzi drugie serduszko kazałam nie szukać więcej :-D.
To nie jestem sama.. ehh jak patrzę na te moje włoski to aż mi się płakać chce ze tak zostanie ...owszem mialam może ale jasniutenkie a teraz dużo i ciemne

Ja się śmiałam że to termoregulacja, porosłam futrem żeby dzieci się w upały nie przegrzewaly w brzuchu :-D

reklama
Do góry