reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Wczoraj udało mi się kupić dwa kosze Mojżesza + cztery prześcieradła + paczka pampersów za f15 czyli 75zl :D :D
Widzę, że się powoli wyposażasz :)
Kosze Mojżesza zamiast łyżeczek? Czy tylko na chwilę?
Szczerze sama nie mogę się doczekać zakupów.. oczywiście nie wydawania kasy [emoji14] ale te piękne kolorowe rzeczy ahh

reklama
Kimmy jak bedziesz miała zdjecie usg całej trojki to pokaż nam jeśli.będziesz miała ochotę bo chciałabym to zobaczyć. Gratuluje i powodzenia!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny.. czy tylko ja tak mam?? Miałam normalny brzuch a teraz pojawiły się czarne włoski i taki czarny meszek.. mam nadzieję że to hormony .. bo mi aż wstyd jak brzuch mam pokazac

Malinowa92 mi w ciąży włoski pojawiły się na brzuchu i na biuście :)
Z biustu juz znikło, na brzuchu no cóż jeszcze nie do końca.
Kimmy gratulacje, nie dziwie się reakcji, ja jak lekarz powiedział ze widzi drugie serduszko kazałam nie szukać więcej :-D.

Malinowa92 mi w ciąży włoski pojawiły się na brzuchu i na biuście :)
Z biustu juz znikło, na brzuchu no cóż jeszcze nie do końca.
Kimmy gratulacje, nie dziwie się reakcji, ja jak lekarz powiedział ze widzi drugie serduszko kazałam nie szukać więcej :-D.
To nie jestem sama.. ehh jak patrzę na te moje włoski to aż mi się płakać chce ze tak zostanie ...owszem mialam może ale jasniutenkie a teraz dużo i ciemne

Ja się śmiałam że to termoregulacja, porosłam futrem żeby dzieci się w upały nie przegrzewaly w brzuchu :-D

reklama
Do góry