reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Też się nad tym zastanawiałam, że zawsze jedno będzie bardziej pokrzywdzone, ale doszłam do wniosku, że przynajmniej nie będą rozpieszczone :-) i będą od samego początku wiedziały, że trzeba poczekać na swoją kolej ;-)
Jest tutaj jakaś mamusia, która ma ciążę jednojajowa i dwie dziewczynki? :-)
I ja :-)

reklama
Też się nad tym zastanawiałam, że zawsze jedno będzie bardziej pokrzywdzone, ale doszłam do wniosku, że przynajmniej nie będą rozpieszczone :-) i będą od samego początku wiedziały, że trzeba poczekać na swoją kolej ;-)
Jest tutaj jakaś mamusia, która ma ciążę jednojajowa i dwie dziewczynki? :-)
Ja też ciąża jednojajowa i dwie dziewczynki :)

Moilka może nie będzie tak źle, mąż ci pomoże, na początku to też dzieci dużo śpią, jazda się zacznie jak zaczną chodzić, z jednym trzeba mieć głowę dookoła a co tu mówić przy dwójce, ale za to zawsze będą się miały z kim bawić....ja teraz 25t, mam nadzieję, że też wytrwam tak długo jak ty :) Ja ruchy poczułam koło 21t, łożysko mam na ścianie przedniej, to podobno trochę amortyzuje ruchy i ruchy można czuć trochę później

Kimmy - jeśli jż masz kod suwaczka klikaszna swój nick w prawym górnym rogu:
121212.jpg

Następnie wklejasz skopiowany kod suwaczka do tego okienka,- które otworzy się jak zrobisz kroki j/w:
55555555.jpg

Gratuluję trojaczków :)

Załączniki

• 121212.jpg
    121212.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 439
  • 55555555.jpg
    55555555.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 442
reklama
Dziewczyny w którym tygodniu wam brzuszek poleciał ostro do przodu ? :) kiedy miał taki przeskok, że nic nic a tu bum.. hhehe
I kiedy czulyscie swoje pierwsze ruchy? Bo ja będąc 17/18 tydzień czuje u dołu tak jak mnie coś tam od wewnątrz dotyka:p wiadomo delikatne i nie tak często noi szczególnie po 1 stronie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pierwsze ruchy b. szybko były ok 13tc od 15 już takie wyczuwalne kopniaki. A teraz to tak szaleją że czasem wytrzymać nie idzie. Co do brzucha to mi w ostatnim tygodniu mocno wypchało już się w kurtkę nie mieszczę. 23tc u mnie

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry