I ja :-)Też się nad tym zastanawiałam, że zawsze jedno będzie bardziej pokrzywdzone, ale doszłam do wniosku, że przynajmniej nie będą rozpieszczone :-) i będą od samego początku wiedziały, że trzeba poczekać na swoją kolej ;-)
Jest tutaj jakaś mamusia, która ma ciążę jednojajowa i dwie dziewczynki? :-)
reklama
malinowa92
Fanka BB :)
Po porodzie pomoc kogoś macie ? Czy skazane na siebie ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
malinowa92
22 lutego mam sie stawić na oddziale... I się zobaczy na kiedy wyznaczą termin cesarki...
malinowa92
To jeszcze z 2 tyg . Super niech się dzieciaczki trzymaja w brzuszku jeszcze
Ja też ciąża jednojajowa i dwie dziewczynkiTeż się nad tym zastanawiałam, że zawsze jedno będzie bardziej pokrzywdzone, ale doszłam do wniosku, że przynajmniej nie będą rozpieszczone :-) i będą od samego początku wiedziały, że trzeba poczekać na swoją kolej ;-)
Jest tutaj jakaś mamusia, która ma ciążę jednojajowa i dwie dziewczynki? :-)
Moilka może nie będzie tak źle, mąż ci pomoże, na początku to też dzieci dużo śpią, jazda się zacznie jak zaczną chodzić, z jednym trzeba mieć głowę dookoła a co tu mówić przy dwójce, ale za to zawsze będą się miały z kim bawić....ja teraz 25t, mam nadzieję, że też wytrwam tak długo jak ty Ja ruchy poczułam koło 21t, łożysko mam na ścianie przedniej, to podobno trochę amortyzuje ruchy i ruchy można czuć trochę później
NeSSi
Moderatorka
reklama
Heda
U mnie pierwsze ruchy b. szybko były ok 13tc od 15 już takie wyczuwalne kopniaki. A teraz to tak szaleją że czasem wytrzymać nie idzie. Co do brzucha to mi w ostatnim tygodniu mocno wypchało już się w kurtkę nie mieszczę. 23tc u mnieDziewczyny w którym tygodniu wam brzuszek poleciał ostro do przodu ? kiedy miał taki przeskok, że nic nic a tu bum.. hhehe
I kiedy czulyscie swoje pierwsze ruchy? Bo ja będąc 17/18 tydzień czuje u dołu tak jak mnie coś tam od wewnątrz dotyka wiadomo delikatne i nie tak często noi szczególnie po 1 stronie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: