Heda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow ale historia, gratuluję. Poszukaj na fejsie grupy dla bliźniaków i trojaczków, jest tam trochę mamusiek 3 maluszków, nawet ostatnio w Gdańsku się urodziły i 3 rodzinki z trojaczkami czasem się spotykają.A ja byłam pewna, że właśnie trojpaczek też spodziewa się trojaczkow
Udzielam się jeszcze na innym forum dla pazdziernikowych i wrześniowych mamusiek ale teraz szukam trojaczkowych mam wszędzie termin mam tak pomiędzy. Dzisiaj z usg wyszło na 2.10 a z @ wychodzi mi na 30.09. Ale teraz te terminy porodu są już zupełnie niemiarodajne....
O ciąży jeszcze nikt nie wiem oprócz męża. W ten weekend dowie się rodzinka
Byłam u ginekologa sama. Mąż był w pracy i nie mógł że mną być. Po wiadomości o trojaczkach zeslablam i musiałam zadzwonić do męża że musi natychmiast przyjechać po mnie do gina. To było dosyć niegrzeczne z mojej strony bo się rozlaczylam i biedny nie miał wyjścia. Masakra. Az mi go szkoda. Ja ryczałam bo nie wiedziałam co zrobić. Po prostu jak nie wiem co robić to płacze
Po 15 min wszedł do gabinetu a ja leżę i płacze. Wyobraźcie sobie jak biedny musiał być przestraszony a ginekolog gratuluję i mówi, że będzie tata 3 dzieciaczkow powiedział, że on to musi zobaczyć na żywo bo nie uwierzy. Gin się zgodził i zrobił jeszcze raz krociutkie usg. Banan męża na twarzy mówił wszystko ale też się wzruszyl. Tak się ucieszył. Teraz chodzi dumny mam paw byłam w gabinecie ok godziny także babeczki musiały być wściekle w poczekalni
Uff ale się rozpisałam.
Postaram się być na bieżąco także u was. Dostałam l4 więc będę miała dosyć dużo czasu. Aczkolwiek rzyganie i obejmowanie porcelany zajmuje mi spora część dnia
Gdzie tu można wkleić taki suwaczek żeby wyświetlalo?
A masz dobrego lekarza, który już miał do czynienia z taką ciążą. Dobry lekarz to połowa sukcesu.U mnie jest ciąża dwujajowa i prawdopodobnie niestety dwuowodniowa. W sensie że jeden maluszek jest osobno całkiem a dwa są razem, mają wspólne łozysko i na 80-90% jedna owodnie...I to mnie najbardziej martwi.
Ale na pocieszenie gin powiedział, że taka opcja jest i tam lepsza niż gdyby miała być trojacza jednojajowa (najrzadsza ciąża, wtedy trojaczki jednojajowe maja wspólne łozysko i jedna owodnie także to jest wtedy hardcore) . U mnie pod tym względem jest lepiej ale i tak mam nadzieję, że jednak pojawia się osobne owodnie do tych maluszków jednojajowych
Ja Też nie Umiem właśnie :-(
Juz mniej więcej wiem [emoji14] tylko że na telefonie mi coś nie wychodzi :/ przyciskam na inny suwaczek i mnie przekierowuje do strony internetowej tam mozna wybrac sobie, ale nie ustawi mi datyJa Też nie Umiem właśnie :-(
Na samym dole strony są suwaczki. Wchodzicie w to (najlepiej nowa strone otworzyc). 1.Wybieracie tłoJa Też nie Umiem właśnie :-(