reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Tak ale te suwaczki powinno się wkleić chyba w syganturce tak żeby nie trzeba było w każdym poście wklejac. Zrobiłam tak a nie wyświetla mi nic. Wydaje mi się, że tu chyba coś o punkty chodzi. Bo widzę że jakieś punkty i osiągnięcia tutaj są. Bo u niektórych widziałam takie suwaczki są

reklama
To niestety Ci nie pomogę bo za każdym razem je wklejam (jak mi się przypomni:D)
Tu już inicjatywa od starszych starzem;)
A i nie bardzo wiem o jakie punkty Ci chodzi jakoś na to do tej pory nie zwróciłam uwagi

iv09cwa1cu0tibho.png

uwo9kw7i3oj9l6ip.png

Ostatnia edycja:
Aa to nie wiedziałam. Na innym forum na którym jestem raz się wklei link w ustawieniach i suwaczek na stałe jest więc myślałam, że tu też tak to działa.
Co do punktów to sama nie ogarniam. Wiem, że przyszły mi jakieś powiadomienia o osiągnięciach i punktach

Idę spróbować zasnąć. Chociaż myślę, że w ciągu najbliższych paru dni będzie ciężko z tym spaniem

No u mnie sen przychodzi po północy czasami zdarza się że wcześniej zasne o ile w dzien się nie zdrzemne. Całe szczęście że jestem na L4 bo nie wiem jak bym dojezdzala do pracy i w niej funkcjonowala
Dobranoc wszystkim próbującym zasnac;)

Dziewczyny w którym tygodniu wam brzuszek poleciał ostro do przodu ? :) kiedy miał taki przeskok, że nic nic a tu bum.. hhehe
I kiedy czulyscie swoje pierwsze ruchy? Bo ja będąc 17/18 tydzień czuje u dołu tak jak mnie coś tam od wewnątrz dotyka:p wiadomo delikatne i nie tak często noi szczególnie po 1 stronie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w którym tygodniu wam brzuszek poleciał ostro do przodu ? :) kiedy miał taki przeskok, że nic nic a tu bum.. hhehe
I kiedy czulyscie swoje pierwsze ruchy? Bo ja będąc 17/18 tydzień czuje u dołu tak jak mnie coś tam od wewnątrz dotyka:p wiadomo delikatne i nie tak często noi szczególnie po 1 stronie

Hej. Ja nie pamiętam dokładnie kiedy mi tak wyskoczył brzuszek. A co do ruchów to dopiero jakoś w 25 tygodniu poczułam. A teraz zaczynam 30 :-)

Trojpaczek to Już bliżej jak dalej :) ehh gdzie mi do 30 tyg , a wogole gdzie do końca..
Szczerze obawiam se jak podolam dwum wymagającym w tej samej chwili niemowlaka

Też się nad tym zastanawiałam, że zawsze jedno będzie bardziej pokrzywdzone, ale doszłam do wniosku, że przynajmniej nie będą rozpieszczone :-) i będą od samego początku wiedziały, że trzeba poczekać na swoją kolej ;-)
Jest tutaj jakaś mamusia, która ma ciążę jednojajowa i dwie dziewczynki? :-)

reklama

Ja tak żeby mieć pewność to też gdzieś koło 24/25 tyg. Ale wcześniej już odczuwałam takie jakby łaskotanie choć do dzisiaj nie wiem czy to było to ;-)
A brzuszek tak od 28 tc dostał niezłego przyspieszenia i teraz (35 tydz) już się kulam raczej niż chodzę :-) A widoczny był już w 12/13 tyg.

Do góry