reklama
malinowa92
Fanka BB :)
Ja osobiście już wybieram się drugi dzień na badania , ale wstać się rano nie chce hehe
Dziewczyny myślałyscie nad używaniem podgrzewaczy czy termosow np na noc jakby karmienie piersią nie wyszło?? Ja szczerze wątpię że wykarmie oboje piersią
Osobiście mam czajnik z podtrzymywaniem temp więc już nie będę kupowała żadnych podgrzewaczy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny myślałyscie nad używaniem podgrzewaczy czy termosow np na noc jakby karmienie piersią nie wyszło?? Ja szczerze wątpię że wykarmie oboje piersią
Osobiście mam czajnik z podtrzymywaniem temp więc już nie będę kupowała żadnych podgrzewaczy
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Moje blizniaki 3 lutego skoncza 4 mce. Piersia nie karmie ale odciagam pokarm. Rzadko dokarmiam ich sztucznym. Coraz ciezej utrzymac laktacje na wysokim poziomie bo potrzeby rosna a bywa, ze czasem nie ma kiedy sciagnac pokarmu bo mlodzi sa bardzo absorbujacy. Chcialabym ich do skonczenia 6 mcy chociaz tylko pokarmem karmic. no zobaczymy... Starsza corke karmilam piersia 1,5 roku. Ich tez bym chciala jak najdluzej
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
malinowa92
Tola a laktator ściąga Ci bez problemu mleko?? Pewnie długo schodzi ściąganie mleka i karmienie ? Na noc ściągasz wcześniej??
malinowa92
Sikorkaaa czasem chodz brzucha jeszcze nie mam to jak się orobie to doskwiera [emoji14] a co dopiero będzie jak będzie duży brzuszek
Ja mam podgrzewacz i w nim cały czas wodę. Dolewam tylko zimnej i mleko gotowe. Ale jak.już dzieciaki większe będą i to mleko rzadziej robione będzie to przejdę.na mikrofale
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Heda
U mnie kręgosłup ostatnio wysiada. Dziś już jakoś żyje, ale ostatnie w dni masakra, nie spałam w nocy, ani leżeć ani siedzieć, nie mówiąc już o staniu i chodzeniu.Malinowa92 my kupujemy podgrzewacz, bo też wątpię, że będę w stanie wykarmić dwójkę piersią ja dzisiaj leże w łóżku, sprzątałam trochę, ale kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa, czy was też czasem boli kręgosłup??
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: