reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja osobiście już wybieram się drugi dzień na badania , ale wstać się rano nie chce:p hehe
Dziewczyny myślałyscie nad używaniem podgrzewaczy czy termosow np na noc jakby karmienie piersią nie wyszło?? Ja szczerze wątpię że wykarmie oboje piersią:(
Osobiście mam czajnik z podtrzymywaniem temp więc już nie będę kupowała żadnych podgrzewaczy

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje blizniaki 3 lutego skoncza 4 mce. Piersia nie karmie ale odciagam pokarm. Rzadko dokarmiam ich sztucznym. Coraz ciezej utrzymac laktacje na wysokim poziomie bo potrzeby rosna a bywa, ze czasem nie ma kiedy sciagnac pokarmu bo mlodzi sa bardzo absorbujacy. Chcialabym ich do skonczenia 6 mcy chociaz tylko pokarmem karmic. no zobaczymy... Starsza corke karmilam piersia 1,5 roku. Ich tez bym chciala jak najdluzej

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

Malinowa92 my kupujemy podgrzewacz, bo też wątpię, że będę w stanie wykarmić dwójkę piersią :) ja dzisiaj leże w łóżku, sprzątałam trochę, ale kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa, czy was też czasem boli kręgosłup??

Ja mam podgrzewacz i w nim cały czas wodę. Dolewam tylko zimnej i mleko gotowe. Ale jak.już dzieciaki większe będą i to mleko rzadziej robione będzie to przejdę.na mikrofale :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Malinowa92 my kupujemy podgrzewacz, bo też wątpię, że będę w stanie wykarmić dwójkę piersią :) ja dzisiaj leże w łóżku, sprzątałam trochę, ale kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa, czy was też czasem boli kręgosłup??
U mnie kręgosłup ostatnio wysiada. Dziś już jakoś żyje, ale ostatnie w dni masakra, nie spałam w nocy, ani leżeć ani siedzieć, nie mówiąc już o staniu i chodzeniu.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry