reklama
Faktycznie duzy...na dzien dzisiejsxy moj przy Twoim to pikus !! .Wiem ze pod koniec ciazy jest ciezko ,ale niewazne.Wazne zeby dzieci byly zdrowe ,duze i silne.Tak wiec nie moge sie doczekac... ps:Anitka012 widzisz ten brzuszek??Jak sie czujesz?
Ktory brzuszek?
A dziękuję, nie mogę na razie narzekać korzystam sobie z pogody bo mam jeziorko piękne 5km od domu wiec nawet udalo mi sie trochę opalic Za tydzien wizyta i już się nie mogę doczekać! No i brzuch juz faluje na całego! A ty jak się czujesz?
A dziękuję, nie mogę na razie narzekać korzystam sobie z pogody bo mam jeziorko piękne 5km od domu wiec nawet udalo mi sie trochę opalic Za tydzien wizyta i już się nie mogę doczekać! No i brzuch juz faluje na całego! A ty jak się czujesz?
kalinka_77
Aktywna w BB
Mój ostatni pomiar w 38 tc to 127 cm.Dziewczyny mam pyt, czy mierzylyscie sobie obwod brzuszka w ostatniej fazie ciazy??jestem w 23 tc i 98cm.Nie wiem czego moge sie spodziewac w 3trymestrze...bardzo jestem ciekawa pozdrawiam
Dziewczyny moj brzuszek jeszcze malutki,wczoraj bylam zaniesc zwolnienie w pracy i kazdy sie dziwil ze taki skromny brzusio mam a zaczelam wlasnie 28 tydzien.
Wczoraj bylam u gina i dzieci w ostatnim dniu 27 tygodnia wazyly po 900 gram, przeplywy niby ok ale czy to noralne bo mi sie wydaje ze to troche malo?
Wczoraj bylam u gina i dzieci w ostatnim dniu 27 tygodnia wazyly po 900 gram, przeplywy niby ok ale czy to noralne bo mi sie wydaje ze to troche malo?
reklama
Właśnie wracam z usg polowkowe. Dzieci maja (21tydz) 407g i 449g. 9% różnicy. Zdrowe. Wszystko na swoim miejscu. Szyjka długa
Chłopcy zostają chłopcami.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Chłopcy zostają chłopcami.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: