reklama
Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Dziewczyny niestety nie moge karmić dziewczynek okazało sie ze przez cesarkę zaraziłem sie jakaś bakteria i mam stan zapalny organizmu!!! Crp masakra i jeszcze ta bakteria dostaje sie do krwi!!!!! Jestem wkurw... bo mam nawał pokarmu ktory ładuje w zlew!!!! Mam antybiotyki i pózniej mi powiedzą co to za bakteria!!!! Albo z mojej pochwy przeszło do brzucha albo szpital zrobił swoje!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny niestety nie moge karmić dziewczynek okazało sie ze przez cesarkę zaraziłem sie jakaś bakteria i mam stan zapalny organizmu!!! Crp masakra i jeszcze ta bakteria dostaje sie do krwi!!!!! Jestem wkurw... bo mam nawał pokarmu ktory ładuje w zlew!!!! Mam antybiotyki i pózniej mi powiedzą co to za bakteria!!!! Albo z mojej pochwy przeszło do brzucha albo szpital zrobił swoje!!!!
Odciagaj, wylewaj a jak sie wykurujesz zaczniesz przystawiać. grunt, zebys pokarmu nie stracila.
ewka_111
@Cukiereczek_wwy tak jak jjka pisze - pilnuj laktacji a po leczeniu znów będziesz karmic.
Cukiereczek, czy tak jak nazwa wskazuje jesteś ze stolicy? Jeśli tak to w którym szpitalu jesteś bo jak czytam to aż się boję. Biedna jesteś. Ściągaj pokarm tak jak dziewczyny mówią bo szkoda rezygnować z karmienia piersią.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewka_111
Ja przed porodem 36 tc miałam 112Dziewczyny mam pyt, czy mierzylyscie sobie obwod brzuszka w ostatniej fazie ciazy??jestem w 23 tc i 98cm.Nie wiem czego moge sie spodziewac w 3trymestrze...bardzo jestem ciekawa pozdrawiam
reklama
Ooo to w sumie nie tak zle...Ja przed porodem 36 tc miałam 112
Podziel się: