reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Koki super ze dzieciaczki dają radę! Czekamy na fotki!
Aż tak dużo krwi przy cięciu? Ale to coś się działo? Życzę sił i szybkiego powrotu do zdrowia i domu!

Koki super wieści mimo wszystko...
Litr krwi przy cc? To dużo... coś było nie tak?

eiktkw7i1lgslap3.png

Koki dużo zdrowia. A jak wy się dzisiaj czujecie dziewczyny?
Ja coś jestem podenerwowana. A jeszcze córka ma jakiś bunt czterolatka i próbuje mnie wykończyć... ehh

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mam dość. Najchetniej pojechalabym i urodziła. Ciężko mi i niewygodnie - i wkurza mnie ze nic nie mogę zrobić bo ani siły ani chęci. A jeszcze w nocy śniło mi się ze mi czop odszedł wiec obudziłam się jakaś przestraszona.... :(

reklama
Powiem wam że jeszcze nie ma strasznych upałów a mam dość. Córkę rodziłam w połowie sierpnia jak pomyślę ze teraz z dwójką mam do końca września wytrzymać to mi słabo na samą myśl.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry