reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Koki super ze dzieciaczki dają radę! Czekamy na fotki!
Aż tak dużo krwi przy cięciu? Ale to coś się działo? Życzę sił i szybkiego powrotu do zdrowia i domu!

Koki super wieści mimo wszystko...
Litr krwi przy cc? To dużo... coś było nie tak?

eiktkw7i1lgslap3.png

Koki dużo zdrowia. A jak wy się dzisiaj czujecie dziewczyny?
Ja coś jestem podenerwowana. A jeszcze córka ma jakiś bunt czterolatka i próbuje mnie wykończyć... ehh

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mam dość. Najchetniej pojechalabym i urodziła. Ciężko mi i niewygodnie - i wkurza mnie ze nic nie mogę zrobić bo ani siły ani chęci. A jeszcze w nocy śniło mi się ze mi czop odszedł wiec obudziłam się jakaś przestraszona.... :(

reklama
Powiem wam że jeszcze nie ma strasznych upałów a mam dość. Córkę rodziłam w połowie sierpnia jak pomyślę ze teraz z dwójką mam do końca września wytrzymać to mi słabo na samą myśl.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry