reklama
margaret870
Fanka BB :)
Ja też już się nie mogę doczekać ale wiem że im dłużej posiedzą tym dla nich lepiej więc trzeba być dzielnym
Mój uważa, że jednokosmówkowe się rozwiązuje obowiązkowo do 37 tygodnia, dwukosmówkowe do 38 jeśli cesarka lub do oporu jeśli nic złego się nie dzieje i możliwy jest poród naturalny.
Tak sobie właśnie myślę, że się naprawdę bardzo boję cesarki i teraz mam różne czarne myśli ze stresu, ale chyba za te dwa miesiące będę już w takim stanie, że będę o nią błagać i na strach już nie zostanie miejsca - to też dobrze
Tak sobie właśnie myślę, że się naprawdę bardzo boję cesarki i teraz mam różne czarne myśli ze stresu, ale chyba za te dwa miesiące będę już w takim stanie, że będę o nią błagać i na strach już nie zostanie miejsca - to też dobrze
reklama
margaret870
Fanka BB :)
No i jestem po wizycie no i cóż radość miesza się z niepokojem, wyniki ok maluchy rosną ładnie 1910g i 1886g, rozwarcie zaczyna się robić jak to określił narazie na 1 palec i dopochwowo już nie chciał dodatkowo sprawdzać żeby nie narażać szyjki, która jest krótka ale twarda jeszcze. Oby do 9 maja wytrzymać a jakby się udało do 23 żeby 36tc miną to już super, kazał się spakować i być gotowym, nie martwić się bo sterydy w razie co były więc nie będzie źle oby teraz maluchy jeszcze podrosły to będzie super. Kazał leżeć i nic za bardzo nie robić z dropsów to mi zostały witainy, Asmag i Luteina no i doraźnie nospa i espumisan cc nie planował bo oby udało się jak najdłużej wytrzymać i na wizycie 9 maja pogadamy co robić dalej
Podziel się: