reklama
margaret870
Fanka BB :)
Tak zmieniłam bo w sumie usg wychodzi wiecej u ciebie z reszatą też chyba prawda ?
Justa_podwójne szczęście
Zaangażowana w BB
Moje maluszki już na świecie. 23.03.2016 8:47 cc Szymek 2960 a Malwinka 2500g (na usg podawali mi z rana 3200g) ale i tak ładna waga.
o 2 w nocy obudził mnie ból taki miesiaczkowy i nie zdążyłam dobrze dojść do łazienki i wody odeszły i spanikowani pojechaliśmy do szpitala tam po badaniu wsadzili do karetki i do Bydgoszczy bo dopiero 36 tc a to wcześniaki a w powiatowym nie mają sprzętu dla wcześniaków. Skurcze miałam silne co minutę nad ranem i rozwarcie a na stole to juz 6cm. Po cc masakra jak znieczulenie puściło to dopiero ból się zaczął kroplówki nie pomagały a ok.17 już
musiałam się podnieść i do łazienki musze już wstawać.
Mała ma niską glukoze ale ogólnie jest ok. A Szymek jest cały czas na intensywnej terapii jest wspomagany w oddychaniu.
o 2 w nocy obudził mnie ból taki miesiaczkowy i nie zdążyłam dobrze dojść do łazienki i wody odeszły i spanikowani pojechaliśmy do szpitala tam po badaniu wsadzili do karetki i do Bydgoszczy bo dopiero 36 tc a to wcześniaki a w powiatowym nie mają sprzętu dla wcześniaków. Skurcze miałam silne co minutę nad ranem i rozwarcie a na stole to juz 6cm. Po cc masakra jak znieczulenie puściło to dopiero ból się zaczął kroplówki nie pomagały a ok.17 już
Mała ma niską glukoze ale ogólnie jest ok. A Szymek jest cały czas na intensywnej terapii jest wspomagany w oddychaniu.
Aga_82
Justa, gratuluje, waga maluchów fantastyczna! Ja rodziłam też przed świętami w ub.r., krakali, ze ze 2 tygodnie bąble poleżą na neonatologii a tu w wielki piatek wypis
Pros o leki przeciwbólowe, naprawde przynoszą ukojenie
Pros o leki przeciwbólowe, naprawde przynoszą ukojenie
Justa... to skąd jesteś ze do Bydgoszczy cie wiezli z powiatowego?Moje maluszki już na świecie. 23.03.2016 8:47 cc Szymek 2960 a Malwinka 2500g (na usg podawali mi z rana 3200g) ale i tak ładna waga.
margaret870
Gratulacje dużo zdrówka dla was :-) ale niespodzianka przed świętami.
Mi położna tez ostatnio mówiła że po cc zeby mówić ze boli to będą podawac przeciwbólowe bo ma nie bolec i już. Chyba najgorsze to leżenie po znieczuleniu mi mówiła ze do 12h na płasko głowy nie podnosic,a ty ile leżałaś?
Mi położna tez ostatnio mówiła że po cc zeby mówić ze boli to będą podawac przeciwbólowe bo ma nie bolec i już. Chyba najgorsze to leżenie po znieczuleniu mi mówiła ze do 12h na płasko głowy nie podnosic,a ty ile leżałaś?
reklama
Podziel się: