reklama
Ja to nigdy bie zapomnę jak mi lekarka najechała na brzuch i patrzymy a tam 2.. Ja na początku myślałam, ze sie pomyliłam nigdy nie widziałam takiego czegoś a ona mowi ze 2.. To był taki szok ze jak bym nie leżała to bym zemdlała. I przyznam szczerze, ze bardzo byłam zła.. Myślałam ciagle dlaczego tyle dziewczyn jest w ciąży i ja tylko mam blizniaki.. Jestem młoda mam 20 lat urodzę 21 i taka niespodzianka. Kilka dni w ogóle nie dochodziło to do mnie a teraz juz sie cieszę. Za jednym razem 2 i nie bede wracać do pieluch i tego wszystkiego
I bedzie im raźniej w szkole/ przedszkolu itp
I bedzie im raźniej w szkole/ przedszkolu itp
margaret870
Fanka BB :)
Witaj mamadla2
My obecnie skończyliśmy 26 tc, to moja pierwsza ciąża dwuowodniowa dwukosmówkowa, chłopaki rosną równo
U nas jak narazie wszystko ok oby tak dalej, no może oprócz tych bólów kości łonowych,bioder i kręgosłupa...no i dużego napinającego się brzucha ale ogólnie to ok hehe najlepsze są momenty kiedy zaczynają szaleć i się poruszać oprócz kopania w pęcherz...
Ja też w tym czasie miewałam bóle głowy ale lekarz powiedział że spokojnie paracetamol(APAP) można brać i żeby się nie męczyć.
Ja też myślałam o jednym na początek i chyba tak będzie a później dokupi się drugie.
Mam już upatrzony wózek jak się uda to w sobotę go kupimy, zdecydowaliśmy się na używany ale udało się po 1 bliźniakach
My obecnie skończyliśmy 26 tc, to moja pierwsza ciąża dwuowodniowa dwukosmówkowa, chłopaki rosną równo
U nas jak narazie wszystko ok oby tak dalej, no może oprócz tych bólów kości łonowych,bioder i kręgosłupa...no i dużego napinającego się brzucha ale ogólnie to ok hehe najlepsze są momenty kiedy zaczynają szaleć i się poruszać oprócz kopania w pęcherz...
Ja też w tym czasie miewałam bóle głowy ale lekarz powiedział że spokojnie paracetamol(APAP) można brać i żeby się nie męczyć.
Ja też myślałam o jednym na początek i chyba tak będzie a później dokupi się drugie.
Mam już upatrzony wózek jak się uda to w sobotę go kupimy, zdecydowaliśmy się na używany ale udało się po 1 bliźniakach
margaret870
Kocham je już najbardziej na świecie. Brakuje mi teraz dotykania brzucha i ich zaczepienia bo to może bobudzsc macice do skurczu. Ale jak się urodzą to już całkiem zeswiruje na ich punkcie.
Oj tak ja moje bąbelki też strasznie kocham i z niecierpliwośćą i lekkim przerażeniem czekam aż je przytulę
@margaret870
To dobrze, ze wszystko Ok u was
Mnie jeszcze strasznie boli kręgosłup biodra i nogi. Momentami nie moge ustać na lewa nogę.. Nie wiem od czego to moze uciskają mi jakiś nerw albo noe wiem..
To dobrze, ze wszystko Ok u was
Mnie jeszcze strasznie boli kręgosłup biodra i nogi. Momentami nie moge ustać na lewa nogę.. Nie wiem od czego to moze uciskają mi jakiś nerw albo noe wiem..
Oj tak ja moje bąbelki też strasznie kocham i z niecierpliwośćą i lekkim przerażeniem czekam aż je przytulę
Ja sie najbardziej boje ze ich nie bede mogła odróżnić.. Tez tak masz ?
margaret870
heheh tego to najmniej się obawiam bo nie kupowałam zbyt dużo jednakowych ubranek tylko kilka par.
Mnie przerażają pępuszki (pielęgnacja) i siusiaki (jak układać i czy odciągać czy nie napletek bo tu co lekarz to inna opinia) i karmienie troszkę. Z racji ze to pierwsza ciąża to mam mnóstwo różnych wątpliwości
Mnie przerażają pępuszki (pielęgnacja) i siusiaki (jak układać i czy odciągać czy nie napletek bo tu co lekarz to inna opinia) i karmienie troszkę. Z racji ze to pierwsza ciąża to mam mnóstwo różnych wątpliwości
reklama
heheh tego to najmniej się obawiam bo nie kupowałam zbyt dużo jednakowych ubranek tylko kilka par.
Mnie przerażają pępuszki (pielęgnacja) i siusiaki (jak układać i czy odciągać czy nie napletek bo tu co lekarz to inna opinia) i karmienie troszkę. Z racji ze to pierwsza ciąża to mam mnóstwo różnych wątpliwości [/QUOTE
oj tak pępek tez i karmienie.. I ogólnie jak ja sobie dam rade z tym wszystkim. Co mam kupic, co bedzie potrzebne teraz a za pol roku np..
Mam nadzieje ze wszystko przyjdzie z czasem
Podziel się: