reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej dziewczyny,pisalam na innym temacie ale niestety brak odp.(ciaza blizniacza jednojajowa,jednokosmowkowa,jednoowodniowa)moze jest ktoras z Was w takiej ciazy,a jesli nie to z checia dolacze sie do rozmow o ciszy blizniaczej.

KAcha - ze mna na patologii lezala laska bez szyjki z rozwarciem w ciazy blizniaczej. Chyba 5 albo 6 tyg. tak przelezala. Niestety plackiem, tylko basen. Ale wytrwala i urodzila w 32tc i bylo ok.

Trzymam kciuki za wszystkie ciezarowki xx

Witaj koki! Nie wiem czy któraś z dziewczyn tutaj ma taką ciążę. Ale zawsze możesz się do nas przyłączyć :) który to u Ciebie tydzień ciąży?

Wiem nie czesto spotyka sie taka ciaze ale moze ktos sie znajdzie mnie ona tez zaskoczyla,nigdy nie myslalam o ciazy blizniaczej w tym sensie ze mi sie przytrafii nigdy nie bylo w rodzinie blizniat a tu taka niespodzianka ktora faktycznie z genami nic wspolnego nie ma a to jest moj 22 tydzien.

Mam znajoma która ma bliźniaczki z takiej samej ciąży jak Twoja - wiem ze okres ciąży wspomina traumatycznie - chociażby z tego powodu że żaden lekarz nie chciał prowadzić jej ciąży - musiała jeździć ponad 80 km do lekarza i to co dwa tyg ale z tego co pamiętam to urodziła przez cc ok 33-35 tyg a dziewczyny mają już 1.5 roku

reklama
Ja juz od 14 tyg.ciazy mam wizyty co tydzien w klinice a poza tym normalne wizyty jak w ciazy normalnej.do tej pory jest ok nie mialam wymiotow itd.tez planuja cc na 32 max 34 tydzien

Do góry