reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej dziewczyny,pisalam na innym temacie ale niestety brak odp.(ciaza blizniacza jednojajowa,jednokosmowkowa,jednoowodniowa)moze jest ktoras z Was w takiej ciazy,a jesli nie to z checia dolacze sie do rozmow o ciszy blizniaczej.

KAcha - ze mna na patologii lezala laska bez szyjki z rozwarciem w ciazy blizniaczej. Chyba 5 albo 6 tyg. tak przelezala. Niestety plackiem, tylko basen. Ale wytrwala i urodzila w 32tc i bylo ok.

Trzymam kciuki za wszystkie ciezarowki xx

Witaj koki! Nie wiem czy któraś z dziewczyn tutaj ma taką ciążę. Ale zawsze możesz się do nas przyłączyć :) który to u Ciebie tydzień ciąży?

Wiem nie czesto spotyka sie taka ciaze ale moze ktos sie znajdzie mnie ona tez zaskoczyla,nigdy nie myslalam o ciazy blizniaczej w tym sensie ze mi sie przytrafii nigdy nie bylo w rodzinie blizniat a tu taka niespodzianka ktora faktycznie z genami nic wspolnego nie ma a to jest moj 22 tydzien.

Mam znajoma która ma bliźniaczki z takiej samej ciąży jak Twoja - wiem ze okres ciąży wspomina traumatycznie - chociażby z tego powodu że żaden lekarz nie chciał prowadzić jej ciąży - musiała jeździć ponad 80 km do lekarza i to co dwa tyg ale z tego co pamiętam to urodziła przez cc ok 33-35 tyg a dziewczyny mają już 1.5 roku

reklama
Ja juz od 14 tyg.ciazy mam wizyty co tydzien w klinice a poza tym normalne wizyty jak w ciazy normalnej.do tej pory jest ok nie mialam wymiotow itd.tez planuja cc na 32 max 34 tydzien

Do góry