reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Tak wygląda z gondolkami

Załączniki

• 1455807474642.jpg
    1455807474642.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Niestety sie potwierdzilo cukrzyca ciazowa, zero cukrow, slodyczy itp. Zeszycik z posilkami jaki spozywam i 4xdziennie badanie glukometrem, narazie tyle i az tyle.teraz to juz mi wogole waga przestanie rosnac.oby dzieci rosly, usg za tydzien ciekawe ile przybraly od ostatniego, ja 26tc +6kg a dzieciaczki w 22 mialy po 400g mniej wiecej. I biore sie za pranie ubranek...

Gosia dasz radę tylko trzeba się pilnować to wiadomo :)

Kachna, ten wózek ma te takie nakładane sztywne gondole jak jest z przepinaniem, składaniem wygodny jest?
Ile ma szerokości? i czy ciężki bardzo?

ja już mam 10 kg na + :eek: ale wszystko w sumie w brzuch poszło. Gosia niektóre kobiety mało tyją w ciąży więc się nie martw. Ważne aby dzieci zdrowo się rozwijały.Dużo zdrówka życzę :)

reklama
Wózek ma 74 cm szerokość,można nim przejechac przez każde drzwi. Jak na wozek blizniaczy to jest lekki. Bardzo łatwo go można złożyć i nie trzeba odpinac kół. Gondole wpina i wypina się bardzo lekko dosłownie jedną ręką. Widać, że jest wszystk w nim bardzo przemyślane i każdy centymetr jest wykorzystany. Oglądaliśmy kilka modeli wózków i jak zobaczyliśmy jak ten jest przemyślany to inne wypadaly już obok niego dużo gorzej.

Do góry