reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gosia łatwo nie będzie z tą cukrzycą ślę dasz radę.
Ja zrobię w sobotę tą krzywą cukrową, jestem ciekawa jaki Bede miała wynik.

reklama
Znalazłam zdjęci tych gondoli i już wiem o co chodzi bo są takie wózki że na spacerówkę zakładasz taką gondole lekko usztywnianą co wygląda trochę jak torba podrózna :p

Z tego co oglądałam to większość tych wózków z gondolami takimi jak w tym twoim modelu miały więcej niż 80 ale ten jest fajny z tego co opisujesz :-)

Długo zastanawialiśmy się ale jest naprawdę porządny, koła są pompowane to w każdym terenie dadzą radę no i ten hamulec w raczce to super sprawa.

@kachna84 zastanawiam się nad tym samym wózkiem. I jeszcze na pewno będziemy sprawdzać Mountain Buggy duet. Ten drugi jest jeszcze węższy, ale zastanawiam się, czy jak dzieci będą duże, to nie będą się kopać straszliwie w spacerówkach i biorąc pod uwagę, że końcówka ich kariery w gondolach przypadnie u mnie na zimę, to czy nie będzie im za ciasno w grubych ubraniach...

Papagena oglądaliśmy też moutain buggy w tym samym sklepie ale wydawał nam się za wąski i dzieciaki długo by w nim nie pojezdzily a dodatkowo ten materiał z którego jest zrobiony jest gorszego gatunku niż tfk a cena też nie mała

My dziś po wizycie. Będziemy mieć wszystkie dzieci w domu [emoji106] mamy parke [emoji5]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Do góry