reklama
Justa_podwójne szczęście
Zaangażowana w BB
Wiem wiem Ania12344. Nie ja pierwsza.
A Tobie na pewno ciężko bez córci. Trzymaj się.
Gosia2110 ja mam przepisaną nospe forte 80mg na twardniejący brzuch i biorę rano i wieczorem po 1 tabletce.
---------
31 tc
A Tobie na pewno ciężko bez córci. Trzymaj się.
Gosia2110 ja mam przepisaną nospe forte 80mg na twardniejący brzuch i biorę rano i wieczorem po 1 tabletce.
---------
31 tc
darunia0712
Fanka BB :)
Gosia, ja na twardnienia brzucha bralam luteine i magnez.
Justa, u mnie też pierwsza ciąża, też cesarka, na sn nie dają żadnych szans, też się strasznie boję. Ale i tak się tego nie uniknie, więc na razie staram się po prostu nie myśleć o tym, co nieprzyjemne. Zwłaszcza, że na póki co wszystko idzie dobrze.
Ania, trzymaj się!
Dziś miałam wizytę i na własne oczy widziałam, że to faktycznie dwaj chłopcy, rosną równo, obydwaj mają 235g szyjka w porządku, tylko morfologia trochę padła, więc będę musiała brać dodatkowo żelazo, a w kwietniu skierowanie do szpitala na sterydy. Jestem dopiero w 18tyg, więc oby taki pozytywny przebieg się utrzymał jak najdłużej.
Ania, trzymaj się!
Dziś miałam wizytę i na własne oczy widziałam, że to faktycznie dwaj chłopcy, rosną równo, obydwaj mają 235g szyjka w porządku, tylko morfologia trochę padła, więc będę musiała brać dodatkowo żelazo, a w kwietniu skierowanie do szpitala na sterydy. Jestem dopiero w 18tyg, więc oby taki pozytywny przebieg się utrzymał jak najdłużej.
Dzieki, twardnienie ustalo ale dzis mam wyjatkowo gorszy dziec wiec kapiel i ide lezec, ale co te moje chlopaki dzis wyprawiaja!bombardowanie kopniakami! I to w zupelnie innych miejscach niz do tej pory...mam wrazenie ze sie obrocily glowkowo...za tydz sie okaze na usg co tam powyczyniali
ewka_111
Dziewczyny Wy przy pierwszej ciąży to macie małe szanse na SN choć nigdy nie wiadomo. U mnie szansa większą choć widzę ze mój dr juz teraz by najchętniej ustalił termin CC ale byłam u Pani Profesor i powiedziała ze jak minę 35 tc i dzieci będą glowkowo - to nie mam pozwolić by mnie cieli. Zobaczymy. Póki co to trzeba wytrwać do końca
Gosia moje dzieciaki wczoraj tak wariowaly jak bym miała w środku kangury od 12:30 w południe do 2:30 w nocy cały czas skakaly już nawet się martwić zaczęłam, że za dużo szaleją. Dzisiaj też dzikuja ale wczoraj to przechodziły same siebie.
reklama
margaret870
Moje też już mają swoje pory chociaż czasem mam wrazenie ze po prostu sie zmieniają :-)
Podziel się: