reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hejo. Dzisiaj mieliśmy przełomową noc. Kubuś zaczął ssać i pić z butelki. Poziom zoltaczki u Kuby zmniejsza się natomiast u Adasia nadal wysoki i ponownie wylądował pod lampami. Adaś teraz z kolei ociaga się w jedzeniu. Kilka dni miał sondę,Mnie zaczyna boleć gardło. Aż się boję że się rozłożę i nie będę mogła być przy dzieciach. Organizm jest osłabiony po takim lezeniu. Teraz latam cały dzień.

reklama
Jesteśmy po wizycie
32+6tc mama +22kg ale dużo zatrzymanej wody
Hania 1600g <3
Zosia 2050g <3
szyjka 2,65cm
Za dwa tyg kolejna wizyta i umówimy się już dokładnie na cc w 36c, muszę wytrzymać jeszcze 22dni :D 12347590_949435251807914_7845556021279081219_n.jpg

Załączniki

• 12347590_949435251807914_7845556021279081219_n.jpg
    12347590_949435251807914_7845556021279081219_n.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 68
Czy pod koniec ciazy (mam35tc) mialyscie biale lepkie uplawy?? Czy to normalne?? I jeszcze jakies mdłości nawróciły jak w I trymestrze

Jestem i ja. Obolala po Cc ale w domciu z chłopakami. Urodziłam 08.12 przez Cc,maluszki Dawid 2270 i Marcel 2240.Chłopcy dostali po 9 i 10 punktów, chociaż były małe problemy z oddychaniem no i u jednego chłopca problem z jedzeniem są nuejadkami niestety i aktualnie waga ich to 2100

Ania kochana gratulacje doskonale wiem jak się czujesz bo ja dokładnie jak Ty leżałam i to 3 miesiące plackiem a tu nagle nie dość że obolala trzeba wejść na obroty.

Jestem i ja. Obolala po Cc ale w domciu z chłopakami. Urodziłam 08.12 przez Cc,maluszki Dawid 2270 i Marcel 2240.Chłopcy dostali po 9 i 10 punktów, chociaż były małe problemy z oddychaniem no i u jednego chłopca problem z jedzeniem są nuejadkami niestety i aktualnie waga ich to 2100

Ania kochana gratulacje doskonale wiem jak się czujesz bo ja dokładnie jak Ty leżałam i to 3 miesiące plackiem a tu nagle nie dość że obolala trzeba wejść na obroty.

reklama
Cześć dziewczyny i moje gratulacje...fajnie ze już macie swoje maluszki przy sobie.Jak to jest z tyciem? Czy my faktycznie w ciąży bliżniaczej musimy dużo przytyć? Czytałam że w ciąży mnogiej tak ok 20
kg.Ja jestem w 17 tyg i przytylam tylko 1kg ale zaznaczam że do szczupłych modelek sie nie zaliczam:-) :)

Do góry