reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kochane ciężaróweczki!!!!w końcu sie zalogowalam:) na stacjonarnym wcale mnie nie logowalo i zakupilam internet na karte i loguje ech.....teraz choc neta moge miec w lozku....

wiec zaczynam bo troche nie pisalam ale caly czas Was czytalam:)

AKOSUA nie mialam okazji pogratulowac pieknych duzych coreczek!!!!!wszystkiego dobrego dla Was:)

Justella baaaaardzo dobrze ze lekarz dal ci zwolnienie i pomimo dobrego samopoczucia jestes na zwolnienie-bardzo dobrze!!!! widze, ze u ciebie przygotowania pelna para:)
Ja nadal nie znam plci...poznam 6go lipca bo ide na usg wylacznie na plec, hehehe.....chodze do lekarza, ktory ma taka zasade ze nie mowi plci, starszy pan, nigdy nie mowil, ale doskonaly fachowiec...bede rodzila w gdansku gdzie on jest zastepca ordynatora. nie bede rodzila w ustce i koniec! a poltora godzinki jazdy to naprawde nie tak duzo w porownaniu z roznica kompetencji lekarzy i opieka nad pacjentem
ALEX tak jestem ze slupska, tutaj sie urodzilam, tutaj mieszkaja moi rodzice tzn. 8km za miastem i my teraz dwa lata bedziemy mieszkac w slupsku. a ty rozumiem ze za granica teraz mieszkasz?przyjezdzasz czasem do slupska?:)my praktycznie ten sam etap ciazy:)

dziewczyny!!!!na ostatniej wizycie lekarz potwierdzil, ze ciaza rozwija sie prawidlowo, baaaardzo mnie to cieszy, bo powiedzila to specjalista, ktory prowadzil mnostwo ciaz moich znajomych, rowniez ciaz bliznaiczych:) ale kazal mi sie oszczedzac, bo mam lozysko bardzo nisko, nie moge sie kapac, tylko prysznic i niezbyt ciepla woda, naturalnie powinno ono podejsc do gory wraz z rozwojem ciazy.a jak u was z lozyskami, czy ktoras miala podobny problem?...tylko ciagle sie zastanwaim skad u mnie te klucia w podbrzuszu i dziwne bole, moze przez to lozysko....

Nutella przeogromnie gratuluje!!!!!! jestes wspanialym przykladem na to, ze brzuch nie swiadczy o wielkosci dzieci:)a tak ci wszyscy mowili, ze na blizniaki taki niezbyt duzy masz, a tu widzisz dwoch DUZYCH chlopaczkow , jest juz co na raczki wziac:) mi tez wszyscy mowia, ze co to za brzuch na blizniaki, ale ja sie tym nie martwie, mam juz 85cm w pasie wiec calkiem sporo:)

POZDRAWIAM WSZYTSKIE FORUMOWICZKI:):):)TE NOWE TEZ!!!!!

Ostatnia edycja:
hej kobietki!!!!
ja tak z innej beczki.
mam do sprzedania wozek blizniaczy jeden obok drugiego TAKO DUO DRIVER!!
zakupilam go 9 miesiecy temu(jest na gwarancji)gdyby ktoras z was byla zainteresowana to prosze o katakt na pw.

reklama
Do góry