reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Mizanka, jeden obok drugiego nie widziałam, ale jeden za drugim są. Mam nawet taki, baby jogger city select. Jeżeli jedno dziecko jest chore, zabierasz drugie do wózka i masz pojedynczy.

Kachna, miałam jedo fyn duo. Jest ogromny. Jeżeli masz zamiar sama wybierać się gdzieś na zakupy to nie polecam, bo nie przejedziesz.

reklama
Kachna, moje dzieci mają 17 miesięcy, ważą po 12 kg i świetnie prowadzi mi się wózkiem jeden za drugim. Wiadomo, że ciężko jest podjechać pod krawężnik i trzeba podbić noga, ale tak to super.

Baby jogger city select

Tutaj wersja z gondolami. Ja mam tylko spacerówki.

Załączniki

• 1447870537994.jpg
    1447870537994.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 43
Ceny tych fajnych wózków z pełnym wyposażeniem jest szokująca. Mój tata się zaoferował, że kupi nam wózek ale nie chciałabym go zbytnio naciągnąć.

reklama
Do góry