reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja mam teraz 28 i 4 dni. W 18 tc już miałam skurcze i byłam 3 dni w szpitalu na obserwacji. Ogólnie od początku ciężka ciąża, ale mam nadzieję że wytrwamy na leżąco.

Ania a jak u Ciebie wyglada łożysko? Ja od wyjścia ze szpitala cały czas sie zastanawiam nad tym 3 stopniem dojrzałości i spokoju mi to nie daje a wizyta u lekarza dopiero w środę :/ pytałam moja polozna a ona odpowiedziała tak

ImageUploadedByForum BabyBoom1446243612.290536.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446243612.290536.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446243612.290536.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Pauleettah powiem szczerze że nikt mi nic nie mówił o dojrzałości łożyska. Robią tylko usg i mówią że jest ok. Odpoczywaj dużo żeby dorwać jak najdłużej. Wczoraj w nocy miałyśmy akcje na sali. Dziewczyna leżała tu 7 tygodni plackiem. O 24 odeszły jej wody i za godzinę już maluszek był na świecie. Wylezala do 33 tc. Tak więc ja też leżę i oby wytrwać jak najdłużej :-) uważajcie na siebie dziewczyny :-) leżeć i bez szaleństw :-*

No wlasnie moja prowadząca i lekarz ze szpitala co robił usg tak stwierdzili..

Moja mnie nie chciała wypuścić ale w poniedziałek przyszła ordynatorka i powiedziała ze do domu :/ wiec co lekarz to co innego gada

A dziewczyny jak u Was z kopniakami maluszkow?? U mnie 28tc i jakos rak rzadko... slabo. Mowilam lekarzowi mowil ze jest ok i juz... ale czasem sie zastanawiam i az.. tesknie.. moze tak ciasno maja czy co.. rozpychanie czesciej czuje ale tez nie tak czesto..

reklama
Do góry