Hej dziewczyny,
jak się masz Aniu? Wszystko ok?
Znowu meblowałam pokoje, trochę nosiłam i martwię się, bo od tamtego czasu (kilka dni) boli mnie w prawej pachwinie. Jak chodzę lub jak podnoszę nogę leżąc. Czy ktoraś z Was też tak miała?
No i ruchy dzieci - jednego dnia skaczą jak najęte, a innego dnia sporadycznie się ruszają, jakby zaspane były. Czy to normalne? Jeszcze nie jestem w stanie liczyć tych ruchów.
Co do wózka, już wzięłam taki... Ma pompowane kółka i podobno jest bardzo wygodny, jedyny minus to ta szerokość
Z leków biorę jedynie Mama DHA Premium, wyniki mam bardzo dobre.
Takie rwanie to normalne. Wszystko sie rozchodzi. Wlasnie jakos tak od 20tc to wsystko zaczyna rosnac w szybkim tempie. Zaraz brzuch tez bedzie wiekszy. No ale ja bym sie tak nie forsowala na twoim miejscu. Naprawde nigdy nic nie wiadomo.
Co do ruchow, to tez normalne, ze jednego dnia sie mniej ruszaja a drugiego wiecej. Ruchy to sie liczy dopiero po 30tc czy nawet dalej. wybirasz sobie taka pore dnia kiedy wiesz, ze dzici sa najbardziej aktywne np zawsze po sniadaniu. I wtedy w ciagu godziny powinno byc min 10 ruchow. Jakos tak nam w szpitalu mowili.