reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ania2622 no to trzymam kciuki za co najmniej kilka tygodni lezenia w trojpaku, Bedzeisz mogla do Wc i pod prysznic chodzic? Jak tak ,to nie bedzie zle. Obys tylko dobre towarzystwo na sali miala.

Myślę że mnie wypuszczą do leżenia w domu. Do WC i pod prysznic mogę wstać więc tragedii nie ma. Chociaż powiem wam szczerze że korzystam tutaj z rozmów ze szpitalną Panią psycholog bo było mi już bardzo ciężko emocjonalnie. Dzisiaj bardzo boli mnie brzuch więc i WC ograniczone :-( no i po szpitalnym jedzeniu schudłam 1 kg. Tak tutaj karmią. A że mama też w szpitalu to nie ma komu mnie dokarmic ;-) mąż nie zabardzo się czuję w kuchni :p

Myślę że mnie wypuszczą do leżenia w domu. Do WC i pod prysznic mogę wstać więc tragedii nie ma. Chociaż powiem wam szczerze że korzystam tutaj z rozmów ze szpitalną Panią psycholog bo było mi już bardzo ciężko emocjonalnie. Dzisiaj bardzo boli mnie brzuch więc i WC ograniczone :-( no i po szpitalnym jedzeniu schudłam 1 kg. Tak tutaj karmią. A że mama też w szpitalu to nie ma komu mnie dokarmic ;-) mąż nie zabardzo się czuję w kuchni :p

dobrze, ze jest psycholog na miejscu. Kurcze, ja to naprawde dobrze szpital wspominam i jak tam bylam to nawt mi sie podobalo:)

Jak masz laptopa to ogladaj jakies seriale fajne, komedie. Lubisz "rodzinke.pl"? Mi ten serial zawsze humor poprawia. TY spodziewasz sie chlopcow czy jak?

Jjka, jesteś chyba ewenementem. Albo ze mną coś nie tak. Ja nie wspominam milo szpitala, chora z tęsknoty za domem byłam. Miałam laptopa, ale zero zacięcia do oglądania seriali czy nawet czytania książek, co w moim przypadku jest dość dziwne (z racji wyksztalcenia i zamiłowania - jak mam wenę potrafię przeczytać i dwie książki dziennie). Ja po prostu tam usychałam
Ania, trzymam kciuki. Oby szew jak najdłużej trzymał!

U mnie dwóch chłopców będzie. W szpitalu nawet nie jest źle. Czytać też mi się nie chce. Telewizor leci codziennie, z dziewczynami też się pogada. Jestem tu już 10 dni i nawet szybko zlecialo. Mąż codziennie mnie odwiedza więc tęsknię tylko za moimi kotami :p W domu i tak całe dnie siedziałam sama to było jeszcze gorzej.

Ja podobnie jak Jjka dobrze wspominam szpitala, czulam sie zadbana i bezpieczna.Sanatorium. Aniu życzę aby u Ciebie tez było tak dobrze :)

Ania ja też czekam na dwóch chłopców! :))
A mąż zawsze może gdzieś kupić obiad i Ci dowieźć, na szpitalnym jedzeniu to daj spokój, zagłodzić się można, w Polsce jest naprawdę tragedia.
Ostatnio czytałam, że w więzieniu lepiej karmią niż w polskich szpitalach ;)

reklama
Do góry