darunia0712
Fanka BB :)
Ania, w którym tygodniu jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tutaj biblioteka nie potrzebana. Na sali jest nas 6 dziewczyn. Każda inny przypadek więc jest o czym rozmawiać. Ja dzisiaj byłam na ukg. Serduszka wporzadku :-) znowu kroplowka, zastrzyk na rozwinięcie płucek. I dali mi dodatkowy lek. Adalat się nazywa. Na skurcze i podtrzymanie ponoć. Znacie ten lek? Teraz leżę bo mnie w kroku ciśnie.
Trzymaj się i zaciskaj nogi ile się da
To fajnie, że jest ekipa, bo z tym różnie. Jak leżałam na wyrostek w szpitalu to mnie szlag trafiał właśnie z powodu współlokatorek. Było nie do wytrzymania i po 2 dniach się wypisałam na własne żądanie.
Znalazłam (chyba) fajny wózek: Tako Duo Jumper, ale jest bardzo szeroki, bo ma aż 92 cm. Cena po znajomości więc i tak biorę, ale mam wątpliwości, bo do niewielu sklepów się zmieszczę... Wy już macie coś upatrzone?